EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatVastaanottovirkailija, Santa’s Hotels Santa Claus

Vastaanottovirkailija, Santa’s Hotels Santa Claus

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, RovaniemiHakuaika päättyy: 4.8.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme VASTAANOTTOVIRKAILIJA?

Rovaniemi on yhdistelmä vilkasta lappilaista kaupunkikulttuuria sekä henkeäsalpaavan kaunista luontoa. Nähtävyyksien, kokemusten ja elämysten laskemiseen eivät yhden käden sormet riitä. Santa’s Hotels Santa Claus on Rovaniemellä keskustan sydämessä tasokasta palvelua tarjoava hotelli. Lapin lumoa, ihania majoituselämyksiä, herkuttelua pitkän kaavan mukaan. Tätä kaikkea ja paljon enemmän tarjoaa Santa’s Hotels!

Etsimme Santa’s Hotels Santa Clausiin vastaanottovirkailijaa kokoaikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen talvisesonkiin 2024–2025!

Vastaanottovirkailijana olet asiakkaalle ensimmäiset kasvot, jotka hän hotelliin kirjautuessaan kohtaa. Vastaat työssäsi omalla työpanoksellasi hotellin vieraiden viihtyvyydestä ja vierailun sujuvuudesta. Vastaanoton työtehtävät ovat monipuolisia ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä kaikkien hotellin osastojen kanssa. Hakijalta edellytämme itsenäistä työotetta, sujuvaa englannin kielen taitoa sekä aitoa halua palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla koko vierailun ajan kiireenkin keskellä. 

Määräaikainen kokoaikainen työsuhde alkaa sopimuksen mukaan syys-marraskuussa 2024 kestäen maalis-huhtikuulle 2025. Työsuhteen ehdoissa noudatamme matkailu-, ravitsemus- ja vapaa-ajanpalveluiden työehtosopimusta, palkkaus sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Majoitus järjestyy tarvittaessa kohtuullista vuokraa vastaan kävelymatkan päästä työpaikalta.

Tarjoamme sinulle:

  • Vastaanoton vastuulliset ja monipuoliset työtehtävät
  • Hyvän perehdytyksen työtehtäviin ja osaavan tiimin ympärillesi
  • Työympäristön, jossa sinä olet tärkeä ja arvokas juuri sellaisena, kuin sinä olet
  • Jaetun majoituksen kohtuullista vuokraa vastaan
  • Go Onin tuen henkilöstöasioissa työsuhteesi ajan

Toivomme sinulta:

  • Aitoa halua palvella asiakkaat parhaalla mahdollisella tavalla vierailun alusta loppuun
  • Hyvää ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä
  • Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • Opera Cloud-tuntemus ja kokemus hotellin vastaanotosta katsotaan eduksesi, mutta ei ole edellytys – tärkeintä on positiivinen ja innostunut asiakaspalveluasenteesi ja halu oppia hotellin toimintoja!

Hakuprosessi:

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:
Go On Lappi
Saara Nordberg
+35840 656 2993
saara.nordberg@go-on.fi (arkisin klo 8–16)

SANTA’S HOTELS SANTA CLAUS – Hotelli Rovaniemen sydämessä

Santa’s Hotels Santa Claus Rovaniemen keskustassa ollaan lähellä nähtävyyksiä, vilkasta lappilaista kaupunkikulttuuria jossa elämysten laskemiseen eivät yhden käden sormet riitä. Santa’s Hotelsilla jokaisessa päivässä on ripaus joulun taikaa, oli kesä tai talvi. Jokainen työntekijä on arvokas juuri sellaisena kuin hän on – Santa’s Hotels uskoo positiivisuuden voimaan ja tietenkin, Joulupukkiin!

Rekrytoinnista vastaa

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö