EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatVastaanoton vuorovastaava, Arctic Snow Hotel

Vastaanoton vuorovastaava, Arctic Snow Hotel

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, RovaniemiHakuaika päättyy: 30.6.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme VASTAANOTON VUOROVASTAAVA?  

Snowhotel Family on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli ravintoloineen tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Joulupukin pajakylässä sijaitseva Snowman World kutsuu koko perheen talviseen hauskanpitoon lumesta ja jäästä rakennetulle lumiselle leikkikentälle. Samalla alueella sijaitsee myös legendaarinen ravintola Santamus.  

Etsimme nyt kiireiseen talvisesonkiin 2024–2025 vastaanoton vuorovastaavaa Arctic Snow Hotelille Lehtojärvelle. Lehtojärvi sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta. Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluvat vastaanoton työt, kuten vieraiden sisään- ja uloskirjaus, vieraiden avustaminen ja alueesta kertominen sekä muut vastaanoton perustyötehtävät. Vuorovastaavana toimit keskeisessä roolissa varmistaen vastaanoton sujuvan toiminnan aina ongelmanratkaisusta erinomaiseen asiakaspalveluun. Työtehtävä edellyttää aiempaa kokemusta vastaanoton työtehtävistä. Työskentelet yhteistyössä muiden osastojen kanssa varmistaen, että jokainen asiakas saa aina parasta palvelua. Työ alkaa sopimuksen mukaan syys-lokakuun aikana. Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Tarjoamme sinulle: 

– Monipuolisen työn alansa arvostetussa työpaikassa 

– Hyvän perehdytyksen työtehtäviin 

– Kilpailukykyisen palkkauksen 

– Go Onin tuen henkilöstöasioissa ja rahanarvoiset henkilöstöedut! 

Toivomme sinulta:  

– Aiempaa kokemusta vastaanoton työtehtävistä 

– Positiivista asennetta ja tiimityöskentelytaitoja 

– Ongelmanratkaisukykyä ja vastuunottoa 

– Englannin kielen taitoa, työyhteisö ja asiakkaat ovat kansainvälisiä 

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. Vaikka talvisesonkiin onkin vielä aikaa, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä! 

Lisätietoja: 

Go On Lappi 

Saara Nordberg 

040 6562 993 

saara.nordberg@go-on.fi 

Snowhotel Family – Lapin halutuin matkailualan työpaikka! 

Snowhotel Familyn arvot ovat ammattiylpeys, arvostus, rehellisyys ja hauskanpito, joka tarkoittaa, että töissä saa olla hauskaa. Nämä arvot ovat pohja kaikelle tekemiselle päivittäin. Snowhotel Familyllä on tutkitusti tyytyväiset työntekijät – eikä suotta! Kiitosta työntekijöiltä on saatu mm. arvostavasta työilmapiiristä, avoimesta tunnelmasta, etenemismahdollisuuksista, palkkauksesta ja taidosta kuunnella työntekijöitä herkällä korvalla. Lue lisää: https://snowhotel.fi/ 

 

Rekrytoinnista vastaa

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö