EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatTutkimushaastattelija, Feelback

Tutkimushaastattelija, Feelback

Toimisto ja hallintoPäijät-Häme, LahtiHakuaika päättyy: 25.2.2024Palkkaus: 15 € / tuntiTyösuhteen muoto: Keikkatyö Osa-aikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Haemme Feelbackille tutkimushaastattelijoita kentällä suoritettavaan tiedonkeruuseen Lahteen.

Tarjoamme sinulle työn, jossa voit työskennellä joustavasti iloisessa työympäristössä ja mahdollisuuden ansaita hyvin ahkeralla työllä. Haastatteluun vastaaminen tapahtuu paperilomakkeella. 

Tehtävä sopii erityisen hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai lisäansiota etsivälle, jolla on reipas ja oma-aloitteinen asenne. Haastattelut suoritetaan viikkojen 10-12 (4.3.-22.3.) aikana. 

Työajat ja työn ehdot:

Tehtävään annetaan perehdytys ja voit sovittaa työpäivät joustavasti oman aikataulusi mukaisesti klo 6–18 väliselle ajalle. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti maanantain ja torstain välille, tarvittaessa myös perjantaisin.Tarjoamme määrään perustuvan haastatteluperusteisen palkkauksen (1,5€ – 2,5€/ kpl). Käytössä on myös takuutuntipalkka (15€/ h), mikäli haastatteluiden tavoitemäärä ei täyty. 

Hakuprosessi:

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä heti hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Go On Lahden HR-asiantuntija
Fanny Hietala
fanny.hietala@go-on.fi
044 312 2630

Feelback on moderni tutkimustalo, jonka tehtävänä on muuttaa tieto kilpailukyvyksi ja menestykseksi. Feelback on osa Go On Groupia. Lue lisää: feelback.com

Rekrytoinnista vastaa

Fanny Hietala

HR-asiantuntija, suorahakukonsultti