EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatTuotantotyöntekijä, Sonoco-Alcore Oy, kesätyö

Tuotantotyöntekijä, Sonoco-Alcore Oy, kesätyö

Muu teollisuusKymenlaakso, Kotka, KouvolaHakuaika päättyy: 3.3.2024Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ?

Sonoco-Alcore etsii tuotantotyöntekijöitä kesätyösuhteeseen Korkeakosken kartonki- ja hylsytehtaiden tuotannon eri tehtäviin.

Yrityksen tuotanto sijoittuu kahteen eri tuotantolaitokseen. Kummassakin tuotannossa työtehtäviin kuuluu tuotannon operaattorien lomituksiin liittyvät tehtävät koneilla, pakkaamossa ja materiaalinkäsittelyssä sekä mahdollisesti muissa tehtävissä osaamisesi mukaan. Hylsytehtaan työnkuva sisältää trukilla ajoa, joten trukkikortti ja ajokokemus katsotaan etuna. Kartonkitehtaan puolella työ voi sisältää  trukilla-ajoa ja myös B-ajokortista on hyötyä, jos tulee satunnaista ajoa tehtaan ulkopuolelle.    

Tarjoamme mahdollisuuden saada hyvää työkokemusta arvostetussa kansainvälisessä teollisuusalan yrityksessä. Sonoco-Alcorella pääset mukaan avoimeen ja mukavaan työyhteisöön, jossa olet tärkeä osa tuotannonprosessia. Voit olla alalla pidempään viihtynyt konkari tai työurasi alussa oleva tekijä. Tärkeintä on aito kiinnostus alaa kohtaan ja halu oppia.

Työt alkavat huhti-toukokuussa ja kestävät elo-syyskuulle. Kartonkitehtaan työ on keskeytymätöntä vuorotyötä ja hylsytehtaan työ päivävuoroa tai keskeytyvää 2-vuorotyötä. Kerrothan hakemuksessasi haetko työtä ensisijaisesti kartonki- vai hylsytehtaalta.

Työsuhde solmitaan Sonoco-Alcoren kanssa.

 

Toivomme hakijalta:

– täysi-ikäisyyttä

– kokemusta prosessiteollisuudesta tai varastotyöstä

– joustavuutta, yhteistyökykyä ja tiimityötaitoja sekä nopeutta oppia erilaisia tehtäviä.

 

Tarjoamme:

-monipuolisen ja mielenkiintoisen työn kansainvälisessä yrityksessä

-mukavan ja avoimen työyhteisön

-mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti

 

Hakuprosessi:

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi hakulinkin kautta. Hakemuksesi käsitellään 8.3.2024 mennessä.

Lisätietoja:

Go On Kotkan HR- ja rekrytointiasiantuntija

Tanja Ahokas

tanja.ahokas@go-on.fi

+358 44 7238475 (arkisin klo 8–16)

 

Sonoco-Alcore Oy on osa globaalia Sonoco -konsernia, joka tarjoaa erilaisia pakkausratkaisuja sekä kuluttajille että teollisuuden käyttöön. Sonocolla on yli 300 toimipistettä ympäri maailman, ja Euroopassakin toimimme 18:ssa eri maassa.

Meillä on vankka asema Euroopassa kierrehylsyjen ja hylsykartongin valmistuksessa. Suomessa meillä on kartonki- ja hylsytehtaat Kotkan Korkeakoskella sekä hylsytehdas Ruovedellä. Valmistamme kierrätetystä kuidusta korkealaatuista kartonkia ja jatkojalostamme siitä hylsyjä teollisuuden käyttöön. Työllistämme noin 150 henkilöä.

Työnantajana arvostamme henkilöstöämme ja työyhteisön monimuotoisuutta. Ohjaavina periaatteinamme ovat yhdenvertaisuus ja oikeudenmukaisuus, ja pidämme tärkeänä, että jokainen työyhteisön jäsen kokee, että häntä kunnioitetaan ja kohdellaan oikeudenmukaisesti omana itsenään. Emme hyväksy syrjintää missään muodossa. Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri taustaisia henkilöitä.

 

 

Rekrytoinnista vastaa

Tanja Ahokas

HR-asiantuntija, SHL, suorahakukonsultti