EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatTuotantotyöntekijä, rakennustuoteteollisuus

Tuotantotyöntekijä, rakennustuoteteollisuus

Muu teollisuusUusimaa, HyvinkääHakuaika päättyy: 18.4.2024Palkkaus: Rakennustuoteteollisuuden tesTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Etsimme asiakasyrityksellemme Hyvinkäälle

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

rakennusalan kuivatuotteiden tuotantoon.

Haussa on sitoutunut luottopelaaja osaksi ammattitaitoista työporukkaa.

Tehtävänkuva tuotantotyöntekijänä sisältää valvontatyötä ja muita tuotannollisia tehtäviä. Etsimämme henkilö on työssään vastuullinen, sekä tarttuu rohkeasti toimeen, oli kyse itse tuotantotöistä, koneella ajamisesta tai fyysisemmistä ja likaisemmista haalarihommista.

Tehtävä edellyttää aiempaa työelämän kokemusta, sekä erityistä tarkkuutta, hyvää fyysistä kuntoa ja hyvää suomen kielen taitoa. Työturvallisuuskortti tulee olla voimassa ja tarvittaessa sen voi suorittaa verkkokurssina meidän kauttamme. Katsomme eduksi myös muut ammattikortit, sekä IT-osaamisen. Työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Työ on 3-vuorotyötä, jossa yhtä vuoroa tehdään aina viikko kerrallaan. Palkkaus Rakennustuoteteollisuuden TES:in mukainen.

Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen, joka alkaa huhtikuussa ja kestää syyskuun 2024 loppuun saakka.

Lisätietoja tehtävästä antavat Go On Uusimaan Jussi Reilin +358 50 525 9153, jussi.reilin@go-on.fi tai Maarit Halonen +358 44 084 5556, maarit.halonen@go-on.fi

Rekrytoinnista vastaa

Maarit Halonen

yrittäjä / HR-päällikkö, SHL, suorahakukonsultti