EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatToimitusjohtaja, Rengascenter Oy

Toimitusjohtaja, Rengascenter Oy

Kauppa ja PalvelutJyväskylä, Tampere, Kuopio, Lahti, Helsinki, TurkuHakuaika päättyy: 2.6.2024Palkkaus: PalkkatoiveTyösuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

RengasCenter-ketjua hallinnoi v. 1989 perustettu Rengascenter Oy. RengasCenterin juuret ovat yrittäjyydessä, kotimaisuudessa ja paikallisuudessa. Olemme Suomen suurin yksityisten rengasliikkeiden omistama ketju yli kuudenkymmenen toimipaikan verkostolla. Vuosikymmenten kokemus, vahva ammattiylpeys ja korkea laatu ovat palvelumme kulmakiviä – aidosti joustava, ketterä ja asiakaslähtöinen palvelumme perustuu suomalaiselle työlle. 

Palvelemme asiakkaitamme laajasti kevyen- sekä raskaan ajoneuvokaluston rengastarpeissa. Valmistajasta riippumaton tuotevalikoimamme kattaa jokaisen hintaluokan renkaat kaikkiin tarpeisiin – aina Premium-merkeistä edullisempiin merkkeihin. RengasCenter-ketjun liikevaihto on noin 75 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista Dekk Partner-ketjua. 

Meistä lisää: https://rengascenter.fi/rengascenter/

Haemme nyt ketjujohtoomme TOIMITUSJOHTAJAA vastaamaan RengasCenter-ketjun operatiivisesta johtamisesta

Etsimällämme henkilöllä on näyttöjä tuloksellisesta johtamisesta, esihenkilötyöstä sekä mielellään jo aiempaa kokemusta ketjujohtamisesta. Päävastuita tehtävässä ovat sopimusneuvottelut tavarantoimittajiemme kanssa kotimaassa sekä Pohjoismaissa sekä muu säännöllinen tavarantoimittajayhteistyö. Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu myös RengasCenter-ketjun 61 palvelupisteen ja 48 yrityksen ketjukonseptin mukainen ohjaus- ja kehitystyö sekä aktiivinen yhteistyö kauppiaiden kanssa. Työskentelet Lahden toimistossamme, ja toimit esihenkilönä Rengascenter Oy:n Lahden kolmen henkilön tiimille. 

Kaksi kertaa vuodessa tapahtuvat hinta- ja ostoneuvottelut tavarantoimittajiemme kanssa ovat yksi tärkein onnistumisen mittari ja odotammekin sinulta erinomaisia neuvottelutaitoja ja hyvää talousosaamista. Työskentelet sujuvasti niin suomen kuin englannin kielelläkin. Katsomme eduksesi aiemman kokemuksesi rengasbisneksestä, mutta toivomme sinulta vähintään autoalan aiempaa työtaustaa. 

Olet taitava verkostoituja ja toimit luontevasti RengasCenter-brändiä edustaen lukuisten sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme kanssa. Työskentelytavaltasi olet toimeen tarttuva ja toimintaa kehittävä. Taustallesi saat asiantuntevan hallituksen tuen, jolla on vuosikymmenten kokemus rengasbisneksestä.

Odotamme sinulta:

 • näyttöjä tuloksellisesta johtamisesta
 • erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
 • vankkaa kokemusta sopimusneuvotteluista
 • kokonaisymmärrystä liiketoiminnasta talouslukuineen
 • matkustusvalmiutta kotimaassa ja Pohjoismaissa sekä Euroopassa

Toivomme sinulta:

 • kokemusta autoalan johtotehtävistä
 • aiempaa kokemusta ketjujohtamisesta tai monipuolisesta vaativasta johtamistyöstä

Tarjoamme sinulle:

 • harvoin tarjolla olevan työmahdollisuuden Suomen suurimman yksityisten rengasliikkeiden omistaman ketjun palveluksessa
 • itsenäisen ja vastuullisen tehtävänkuvan ketjujohdossa
 • vapaan autoedun palkan päälle
 • hallituksen tarjoaman täyden tuen työllesi

Kiinnostuitko tästä huippumahdollisuudesta? Lähde hakuun mukaan jättämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 2.6.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa 22.5.2024 klo 14.00 – 17.00 välisenä aikana Rengascenter Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jarmo Nuora, puh. 040 557 5690 ja muina aikoina rekrytointikumppanimme Go On Jyväskylä ja rekrytointipäällikkö Mira Perttula, puh. 0400 745 000 ja mira.perttula@go-on.fi.

 

Rekrytoinnista vastaa

Mira Perttula

Rekrytointi- ja HR-päällikkö, suorahakukonsultti