EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatTöihin Eepeen Prisman kampaamoon

Töihin Eepeen Prisman kampaamoon

Kauppa ja PalvelutSeinäjokiHakuaika päättyy: 17.3.2024Palkkaus: Kaupan alan työehtosopimusTyösuhteen muoto: Määräaikainen Osa-aikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Haemme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Prisman Parturi-kampaamoon ASIAKASPALVELUTEHTÄVIIN.

Tarjoamme parturi-kampaajan kesälomasijaisuuksia. Olethan vähintään parturi-kampaajan opinnot aloittanut tai jo alan kokenut konkari. 

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelutyökalu, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja kesähausta, työtehtävistä ja haun etenemisestä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Terhi Pölönen, puh. 040 128 7721 / terhi.polonen@go-on.fi.

Eepeen Tutustu ja tienaa – kampanja 14-17 -vuotiaille toteutetaan myöhemmin keväällä erillisenä hakuna! Jos opiskelet ammattiin, huomioi myös mahdollisuus kesäoppisopimukseen! Kysy lisää oppilaitoksestasi.

Go On toimii Eepeen kumppanina kesähaussa 2024. Työantajana toimii Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa.

Go On Seinäjoki on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Rekrytoinnista vastaa

Terhi Pölönen

HR-asiantuntija