EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatTöihin Eepeen marketeihin, S-market, Sale, Prisma

Töihin Eepeen marketeihin, S-market, Sale, Prisma

Kauppa ja PalvelutEtelä-Pohjanmaa, Alajärvi, Alavus, Ilmajoki, Isojoki, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lapua, Seinäjoki, Soini, Teuva, Vimpeli, Ähtäri, Pohjanmaa, Kaskinen, Kristiinankaupunki, NärpiöHakuaika päättyy: 17.3.2024Palkkaus: Kaupan alan työehtosopimusTyösuhteen muoto: Määräaikainen Osa-aikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Haemme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Eepeen marketeihin, S-marketiin, Saleen ja Prismaan ASIAKASPALVELUTEHTÄVIIN.

Tarjoamme myyjän kesätyötehtäviä mm. ruokakauppoihin, Prisman käyttötavaraosastoihin sekä Prisman Kesäpihaan.

Olethan vähintään 18-vuotias. Huomioimme myös nuorempien, vähintään 15-vuotiaiden hakemukset työtehtäviin, jotka soveltuvat nuorille työntekijöille.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelutyökalu, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun saapuu.

Lisätietoja kesähausta, työtehtävistä ja haun etenemisestä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Terhi Pölönen puh. 040 128 7721 / terhi.polonen@go-on.fi.

Eepeen Tutustu ja tienaa – kampanja toteutetaan myöhemmin keväällä erillisenä hakuna. Jos opiskelet ammattiin, huomioi myös mahdollisuus kesäoppisopimukseen. Kysy lisää oppilaitoksestasi.

Go On toimii Eepeen kumppanina kesähaussa 2024. Työantajana toimii Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa.

Go On Seinäjoki on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Rekrytoinnista vastaa

Terhi Pölönen

HR-asiantuntija