EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatTilaus- ja bankettitarjoilija, Villa Sandviken

Tilaus- ja bankettitarjoilija, Villa Sandviken

Hotelli- ja ravintola-alaPohjanmaa, VaasaHakuaika päättyy: 28.4.2024Palkkaus: sopimuspalkkaTyösuhteen muoto: Keikkatyö Osa-aikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme tilaus- ja bankettitarjoilija?

Etsimme asiakkaallemme kesän ajaksi Villa Sandvikeniin TILAUS- JA BANKETTITARJOILIJOITA keikkatyösuhteeseen.

Työssä onnistut parhaiten, mikäli sinulla on jo ainakin hieman aikaisempaa kokemusta ravintolassa työskentelystä sekä lautasten kantaminen ja viinin kaataminen sujuu mutkitta. Viihdyt siellä missä tapahtuu ja asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia.

Työtä on tarjolla keikkaluonteisesti touko-, kesä- ja elokuussa. Tämä työ siis soveltuu hyvin esim. opiskelujen oheen tai lisätyöksi. 

Tarjoamme sinulle:

– monipuolisen työn ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä uniikissa työympäristössä
– hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7
– huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme
– paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan

Toivomme sinulta:

– asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvää asennetta
– tarjoilijan koulutusta tai työkokemusta
– ripeää työotetta
– joustavuutta ja tarkkuutta
– hyvää paineensietokykyä sekä ongelmanratkaisu taitoja
– kykyä fyysiseen työhön
– vähintään 18 vuoden ikää
– sujuvaa suomen kielen taitoa

Hakuprosessi:

Mikäli haluat palvella asiakkaita suurella sydämellä ja omalla persoonallasi jätä hakemuksesi jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja:

Go On Seinäjoki
HR-asiantuntija Marika Vainio
marika.vainio@go-on.fi
040 734 3195 (arkisin klo 8–16)

Palkka:

Sopimuksen mukaan

”Villa Sandviken sijaitsee Hietalahden puistossa meren äärellä aivan Vaasan keskustan tuntumassa. Villa Sandviken on täynnä tunnelmaa, menneen ajan tenhoa ja kiehtovia makuja. Villassa vanha verhoutuu uuteen – lautasella kohtaavat perinteiset valmistusmenetelmät ja modernit mausteet.”

 

Rekrytoinnista vastaa

Marika Vainio

HR-asiantuntija