EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatTelinetyöntekijä (kesätyö), Raahen seutu

Telinetyöntekijä (kesätyö), Raahen seutu

RakentaminenPohjois-Pohjanmaa, RaaheHakuaika päättyy: 29.2.2024Palkkaus: 11,94 €/hTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Haluaisitko viettää tulevan kesän telinerakentamisen parissa, rennon letkeässä työyhteisössä?

Haemme asiakasyrityksellemme Telinekataja Oy:lle Raahen seudulle TELINETYÖNTEKIJÖITÄ KESÄTÖIHIN avustaviin rakennustelineiden asennustehtäviin erilaisiin rakennustyökohteisiin ja tehdasalueelle.

Töitä tehdään tarkat työturvallisuusmääräykset huomioiden ja aina asianmukaisia varusteita ja turvavaljaita käyttäen. Saat huolellisen perehdytyksen työtehtäviin. Työskentelet asennustiimissä, jossa on aina mukana kokeneita ammattilaisia. Vaikka työ on välillä raskasta ja keskittymistä vaativaa, on tekemisen fiilis työmaalla hyvä ja huumoria riittää.

Tarjoamme sinulle:

 • Pääsääntöisesti arkipäivisin aamuvuorossa (klo 7.00-15.30) tehtävän työn. Kiireaikoina voi olla tarjolla myös pidempiä päiviä, vuorotyötä ja viikonlopputöitä.
 • Rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen
 • Kattavan perehdytyksen ja työssä tarvittavat koulutukset
 • Hyväntuuliset ja toisiaan kannustavat työkaverit

Toivomme sinulta:

 • Motivoitunutta ja työhön rohkeasti tarttuvaa asennetta
 • Taitoa kuunnella ja ottaa vastaan annettuja ohjeita sekä uskallusta kysyä, jos jokin askarruttaa
 • Perustyökalujen käyttötaitoja
 • Hyvää fyysistä peruskuntoa
 • Vähintään 18 vuoden ikää
 • Hyvää suomen kielen taitoa
 • Voimassa olevaa Työturvallisuuskeskuksen työturvallisuuskorttia

Hakeminen:

Hae tehtävään hakulinkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn hakuaikana.

Työt alkavat pääosin touko-kesäkuulla, joitakin paikkoja voi avautua jo aiemmin keväällä. Töitä on tarjolla arviolta elokuulle saakka. Myös jatko on mahdollinen työtilanteesta riippuen.

Lisätietoja:

Go On Raahen HR-asiantuntija, suorahakukonsultti
Heidi Leppäkari
heidi.leppakari@go-on.fi
+358 45 261 4955

Palkka:

Tuntipalkka on rakennusalan työehtosopimuksen mukainen ja määrittyy osaamisesi mukaan. Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta telinerakentamisesta tai rakennusalan koulutusta, tuntipalkkasi on 11,94 € / tunti (15.5.2024 alkaen). Lisät ja muut korvaukset maksetaan työehtosopimuksen mukaisesti.

Telinekataja on vuodesta 1965 saakka toiminut suomalainen perheyritys. Se on Pohjoismaiden johtava rakennusteline- ja sääsuojaratkaisujen sekä muiden tilapäisrakenteiden asiantuntija. Telinekataja suunnittelee ja toimittaa ratkaisut toimialan, asiakkaan ja työmaan tarpeiden mukaan korjaus-, uudis- ja infrarakentamiseen, teollisuuden kunnossapitoon sekä kone- ja laiteasennuksiin.

Rekrytoinnista vastaa

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija, suorahakukonsultti