EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatTarjoilija, Santa’s Hotels Santa Claus

Tarjoilija, Santa’s Hotels Santa Claus

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, RovaniemiHakuaika päättyy: 4.8.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme TARJOILIJA?

Rovaniemi on yhdistelmä vilkasta lappilaista kaupunkikulttuuria sekä henkeäsalpaavan kaunista luontoa. Nähtävyyksien, kokemusten ja elämysten laskemiseen eivät yhden käden sormet riitä. Santa’s Hotels Santa Claus on Rovaniemellä keskustan sydämessä tasokasta palvelua tarjoava hotelli. Lapin lumoa, ihania majoituselämyksiä, herkuttelua pitkän kaavan mukaan. Tätä kaikkea ja paljon enemmän tarjoaa Santa’s Hotels!

Etsimme Santa’s Hotels Santa Clausin ravintola Gaissaan tarjoilijoita erilaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin talvisesonkiin 2024-2025!

Lappiravintola Gaissa on saanut Chaîne des Rôtisseurs -järjestön myöntämän Rôtisseurs-kilven erinomaisesta ruoan laadusta. Gaissassa asiakas saa kokonaisvaltaisen Lappi-kokemuksen herkulliselta A la carte-listalta ja jouluinen aamiainen on tarjolla vuoden jokaisena päivänä, tilauksen mukaan myös lounas- ja illallisbuffetit ovat tarjolla asiakkaille. Tarjoilijana vastaat asiakkaan parhaasta mahdollisesta palvelukokemuksesta koko asiakkaan käynnin ajan. Työtehtäviisi kuuluu ruokien ja juomien suosittelu, ravintolan siisteyden ylläpito sekä muut ravintolan monipuoliset työtehtävät. Omalla työpanoksellasi huolehdit siitä, että asiakas viihtyy ravintolassa. Voit työllistyä aamupala-, lounas- tai illallistarjoilijaksi osaamisen ja mielenkiintosi mukaisesti.

Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn 2024 aikana perehdytyksellä ennen huippusesongin alkua kestäen maalis-huhtikuulle 2025. Työ on 2-vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin. Voit työllistyä joko kokoaikaiseen, tai käytettävyytesi mukaan myös osa-aikaiseen työsuhteeseen. Työsuhteen ehdoissa noudatamme matkailu-, ravitsemus- ja vapaa-ajanpalveluiden työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Majoitus järjestyy tarvittaessa kohtuullista vuokraa vastaan kävelymatkan päästä työpaikalta.

Tarjoamme sinulle:

 • Hyvän perehdytyksen työtehtäviin ja osaavan tiimin ympärillesi
 • Monipuolisen ja liikkuvan työnkuvan
 • Upean mahdollisuuden päästä kehittämään omaa ammattitaitoasi
 • Työympäristön, jossa sinä olet tärkeä ja arvokas juuri sellaisena, kuin sinä olet
 • Jaetun majoituksen kohtuullista vuokraa vastaan
 • Go Onin tuen henkilöstöasioissa työsuhteesi ajan

Toivomme sinulta:

 • Aikaisempaa kokemusta tarjoilijan tehtävistä
 • Erinomaisia tiimityö- ja asiakaspalveutaitoja
 • Hyvää ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä
 • Innokasta ja iloista palveluasennetta
 • B-ajokorttia työmatkojen taittamiseen
 • Hygieniapassia ja anniskelupassia
 • Sujuvaa suomen ja/tai englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Hakuprosessi:

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:
Go On Lappi
Saara Nordberg
+35840 656 2993
saara.nordberg@go-on.fi (arkisin klo 8–16)

SANTA’S HOTELS SANTA CLAUS – Hotelli Rovaniemen sydämessä

Santa’s Hotels Santa Claus Rovaniemen keskustassa ollaan lähellä nähtävyyksiä, vilkasta lappilaista kaupunkikulttuuria jossa elämysten laskemiseen eivät yhden käden sormet riitä. Santa’s Hotelsilla jokaisessa päivässä on ripaus joulun taikaa, oli kesä tai talvi. Jokainen työntekijä on arvokas juuri sellaisena kuin hän on – Santa’s Hotels uskoo positiivisuuden voimaan ja tietenkin, Joulupukkiin!

Rekrytoinnista vastaa

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö