EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatTarjoilija, Santa’s Hotels Aurora & Igloos, Luosto

Tarjoilija, Santa’s Hotels Aurora & Igloos, Luosto

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, SodankyläHakuaika päättyy: 8.8.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme tarjoilija?  

Etsimme nyt kiireiseen talvisesonkiin 2024–2025 tarjoilijaa Santa’s Hotels Aurora & Igloosin ravintola Auroraan Luostolle. Auroran avoimessa keittiössä laavakivigrillissä valmistuvat perinteiset herkut ja kansainväliset annokset vaativampaankin makuun aamiaisesta illalliselle niin buffetista kuin A la carte listalta. Lasikattoiset iglut ja boutique-tyyppinen hotelli varmistavat mieleenpainuvan yöpymisen upeissa puitteissa keskellä Luostoa.

Työtehtäviisi tarjoilijana kuuluvat niin lautas- kuin buffettarjoilu, ruokien ja juomien suosittelu sekä asiakastyytyväisyyden varmistaminen omalla arvokkaalla työpanoksellasi. Tarjoilijan työtehtäviin kuuluvat myös tarvittaessa vastaanottovirkailijan työtehtävät. Saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Vuoroja on arkisin ja viikonloppuisin aamu-, päivä- ja iltavuoroissa. 

Työtä on tarjolla kokoaikaisesti (112,5 h/3vkoa) koko talvisesongiksi marraskuun alusta huhtikuun puolen välin tietämille. Myös osa-aikainen työ oman käytettävyytesi mukaan on mahdollista. Työsuhteen ehdoissa noudatamme matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta, palkka sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille, majoitus Luostolta löytyy tarvittaessa erittäin kohtuullista vuokraa vastaan!  Vapaa-ajan mahdollisuudet Luostolla ovat huikeat, joten mukavan työn vastapainoksi on tarjolla myös mukavaa tekemistä vapaa-ajalle esimerkiksi laskettelun merkeissä.

Tarjoamme sinulle: 

– Mielenkiintoisen työn iloisessa työyhteisössä, jossa puhalletaan yhteen hiileen

– Hyvän perehdytyksen työtehtäviin 

– Työympäristön, jossa sinä olet tärkeä ja arvokas juuri sellaisena, kuin sinä olet

– Pyhä-Luosto alueen, Santa’s Hotels-ketjun ja Go Onin kattavat henkilöstöedut

– Go Onin tuen henkilöstöasioissa

Toivomme sinulta: 

– Kokemusta tarjoilijan työtehtävistä 

– Englannin kielen taitoa, työyhteisö ja asiakkaat ovat osin kansainvälisiä

– Hygienia- ja anniskelupassia, avustamme näiden suorittamisessa tarvittaessa 

– Positiivista työotetta ja tiimitaitoja 

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. Vaikka talvisesonkiin onkin vielä aikaa, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä! 

Lisätietoja: 

Go On Lappi 

Saara Nordberg 

040 6562 993 

saara.nordberg@go-on.fi 

 

Santa’s Hotels Aurora & Igloos – revontulia, tunturiluontoa ja kansallispuiston maisemia

Santa’s Hotels Aurora & Igloos sijaitsee keskeisellä paikalla Luostolla, kivenheiton päässä kansallispuiston vaellusreiteistä, hiihtoladuista ja laskettelurinteistä. Luosto tarjoaa upeat vapaa-ajan mahdollisuudet puhtaassa luonnossa sekä huikean kauniin asuinympäristön. Santa’s Hotelsilla jokaisessa päivässä on ripaus joulun taikaa, oli kesä tai talvi. Jokainen työntekijä on arvokas juuri sellaisena kuin hän on – Santa’s Hotels uskoo positiivisuuden voimaan ja tietenkin, Joulupukkiin!

Rekrytoinnista vastaa

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö