EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatTarjoilija Mamma Leone Kalajoki

Tarjoilija Mamma Leone Kalajoki

Hotelli- ja ravintola-alaKannus, Kokkola, Kalajoki, Oulainen, Raahe, YlivieskaHakuaika päättyy: 30.4.2024Palkkaus: MaRaVa TESTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko etsimämme tarjoilija?

Etsimme asiakaspalvelusta nauttivia, iloisia ravintolatyöntekijöitä. Työvuorot ajoittuvat maanantain ja sunnuntain välille ja tehtävässä edellytetään valmiutta 2-vuorotyöhön. Ravintolan tarjoilijana pidät muun muassa huolen, että sali on viihtyisä ja asiakkailla riittää ruokaa ja juomaa sekä tietysti normaali kassatyöskentely kuuluu toimenkuvaasi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä olet tehokas ja joustava tekijä, jonka hymy ei hyydy kiireessäkään. Nautit ainutlaatuisten asiakaskokemusten luomisesta ja haluat tarjota asiakkaille aina parasta palvelua. Työt alkavat touko-kesäkuussa ja päättyvät elo-syyskuussa.

Tarjoamme sinulle:
– palvelutyön jossa monipuoliset työtehtävät 
– mahdollisuuden kerryttää arvokasta alan työkokemusta hyvässä työporukassa
– Go Onin henkilöstöetuohjelman käyttöösi

Toivomme sinulta:
– aikaisempaa työkokemusta tarjoilu- tai anniskelutyöstä
– hygienia- ja anniskelupassia
– suomen kielen taitoa, muu kielitaito (englanti, ruotsi) plussaa!

Hakuprosessi:
Oletko etsimämme asiakaspalvelutyöstä nauttiva tekijä? Lähetä hakemuksesi hakulinkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä haastattelut jo hakuaikana. Rekrytointiprosessissa voidaan hyödyntää Recright-videohaastattelutyökalua. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:
Go On Kalajoki HR-asiantuntija, Suorahakukonsultti
Karoliina Röyttä
karoliina.roytta@go-on.fi
+358 400 380 036 (arkisin klo 8–16)

Palkka
MaRaVa TES

Mamma Leone on toiminut Kalajoen keskustan seurustelu- ja ruokaravintolana jo yli kolmekymmentä vuotta. Toiminta siirtyi kesällä 2021 saneeratun vanhan paloaseman rakennukseen, joka sopii Mamma Leonen juurevaan ja aitoa laatua vaalivaan tapaan toimia. Mamma Leone tarjoilee arkilounaan lisäksi maankuuluja pizzoja sekä erilaisia á la carte klassikkoannoksia.

Rekrytoinnista vastaa

Karoliina Röyttä

HR-asiantuntija, suorahakukonsultti