EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatTarjoilija, Kuusamon Talonpöytä

Tarjoilija, Kuusamon Talonpöytä

Hotelli- ja ravintola-alaKuusamoHakuaika päättyy: 18.4.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Kuusamon Talonpöytä Oy/Ravintola Talonpöytä on monipuolinen lähialueen ruokaan, hyvään makuun ja tuoreuteen panostava lounas-, kahvila-, konditoria- ja pitopalveluyritys Kuusamossa. Yritys toimittaa päivittäin ruokaa myös koteihin, mökkeihin ja työpaikoille. Kevät- ja kesäkaudella Talonpöydän herkkuja on saatavilla myös Oulangan kansallispuistossa Kiutakönkään kuohujen välittömässä läheisyydessä sijaitsevasta ravintolasta. Lue lisää: https://www.talonpoyta.fi/

Etsimme ammattitaitoista ja asiakaspalvelua rakastavaa TARJOILIJAA ravintola Talonpöytään Kuusamon keskustaan kokoaikaiseen työsuhteeseen. Ravintola Talonpöydässä tarjoillaan lounasta noutopöydästä, herkullisia ala carte annoksia sekä paikan päällä valmistettuja suolaisia ja makeita kahvilatuotteita. Tarjoilijan tärkeimpiin tehtäviin kuuluu asiakkaiden ammattitaitoinen palveleminen alusta loppuun, kassatyöskentely, siisteyden ylläpitäminen sekä kahvilassa pitää huoli että kahvipannu on kuumana ja vitriiniherkut tarjolla asiakkaita varten. Lisäksi tehtävään sisältyy pitopalvelukeikoilla työskentelyä sekä tarvittaessa keittiötyössä avustamista. 

Kokoaikainen määräaikainen työsuhde alkaa kesäkuun alussa kestäen arviolta elo-syyskuulle, jonka jälkeen hyvä mahdollisuus pidempään työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa työehtosopimusta. 

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen työn paikallisten tuotteiden ja mukavien asiakkaiden parissa
  • Tilaisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta
  • Ammattitaitoisen ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön ympärillesi
  • Go Onin tuen työsuhdeasioissa, sekä Go Onin rahan arvoiset henkilöstöedut
  • Tarvittaessa autamme myös asunnon kanssa

Toivomme sinulta:

  • Aiempaa vankkaa kokemusta tarjoilijan työtehtävistä
  • Kehittävää työotetta ja valmiutta myös itsenäiseen työskentelyyn
  • Hyvää paineensietokykyä kiireen keskellä
  • Hygienia- ja anniskelupasseja
  • Suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Sanna Ojaniemi, 040 681 6797 /sanna.ojaniemi@go-on.fi 

Tämä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Täytä hakemuksesi huolellisesti osoitteessa www.go-on.fi. Kerrothan hakemuksessasi koulutus- ja työhistoriastasi.

Rekrytoinnista vastaa

Sanna Ojaniemi

HR-asiantuntija