EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatTarjoilija, Hotelli-ravintola Lokkilinna (kesätyö)

Tarjoilija, Hotelli-ravintola Lokkilinna (kesätyö)

Hotelli- ja ravintola-alaKokkola, Kalajoki, Oulainen, Oulu, Pyhäjoki, Raahe, YlivieskaHakuaika päättyy: 29.2.2024Palkkaus: Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työntekijöiden tes/ neuvoteltavissa kokemuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Osa-aikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme tarjoilija?

Etsimme kesäksi meren rannalle aurinkoisia asiakaspalvelijoita palvelemaan Hotelli-ravintola Lokkilinnan asiakkaita. Tarjoilijan työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelutyön lisäksi mm. tarjoilu- ja kassatyöskentely. Tietysti huolehdit myös esimerkiksi ravintolasalin siisteydestä ja viihtyisyydestä. Eduksi katsotaan soveltuva koulutus tai aikaisempi työkokemus esimerkiksi ravintolasta (tarjoilu, juomasekoitusten osaaminen) tai muusta asiakaspalvelu- ja kassatyöstä. Koulutus ei kuitenkaan ole välttämätöntä, vaan ikimuistoisia asiakaskokemuksia asiakkaille voit luoda myös aivan ihanan persoonasi avulla!

Tarjoamme sinulle:
– mukavan kesätyöpaikan meren ääreltä
– mahdollisuuden kartuttaa arvokasta asiakaspalvelun työkokemusta ja kielitaitoa asiakkaita palvellessa
– Go Onin henkilöstöedut käyttöösi työsuhteen ajalle

Toivomme sinulta:
– hygienia- ja anniskelupassia
– asiakaspalveluhenkisyyttä ja motivaatiota työhön
– kokemusta tarjoilu- ja/tai anniskelutehtävistä tai muusta soveltuvasta asiakaspalvelutyöstä
– suomen kielen taitoa (englanti ja ruotsi eduksi)

Hakuprosessi:
Oletko etsimämme aurinko? Lähetä hakemuksesi hakulinkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi lisää.

Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä haastattelut jo hakuaikana. Hakuprosessissa voidaan hyödyntää Recright-videohaastattelutyökalua. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. Ilmoitathan mikäli sinulla on tarve kesän ajalle yhteiselle vuokramajoitukselle. 

Lisätietoja:
Go On Kalajoki HR-asiantuntija, Suorahakukonsultti
Karoliina Röyttä
karoliina.roytta@go-on.fi
+358 400 380 036 (arkisin klo 8–16)

Palkka
Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työntekijöiden työehtosopimus/ neuvoteltavissa työkokemuksen mukaan

Hotelli-ravintola Lokkilinna sijaitsee Hiekkasärkkien parhaalle näköalapaikalla. Kävelyetäisyydeltä löytyy matkailukeskuksen monipuoliset palvelut ja aktiviteetit sekä Kalajoen keskustaan on noin kuusi kilometriä. Ravintolassa buffetlounasta, à la carte -lista, hampurilaisaterioita moneen makuun sekä pizzaa. Ravintolasalissa on tilaa sadalle asiakkaalle. Lisäksi löytyy 15-paikkainen terassi, satapaikkainen Aurinkoterassi ja ulkoilmakatsomo palvelevat kesäkaudella päivittäin sään salliessa.

Rekrytoinnista vastaa

Karoliina Röyttä

HR-asiantuntija, suorahakukonsultti