EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatTarjoilija, Hotel Levi Panorama

Tarjoilija, Hotel Levi Panorama

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, KittiläHakuaika päättyy: 30.7.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme tarjoilija? 

Levin tunturimaisemissa sijatsevat Hotel Levi Panorama ja Tapahtumakeskus Levi Summit sekä Hotel K5 Levi tarjoavat ainutlaatuiset puitteet sekä vapaa-ajan viettoon että kokousten, juhlien ja tapahtumien järjestämiseen. Panoraman ravintola tarjoaa maittavan aamiaisen, lounaan ja A la carte-listalta elämyksellisiä makuja Lapin luonnosta. Hotellista ja sen yhteydessä sijaitsevasta Tapahtumakeskus Levi Summitista löytyy upeat puitteet erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Kodikas ja tunnelmallinen Hotel K5 Levi sijaitsee puolestaan Levin tunturikylässä lyhyen kävelymatkan päässä tunturikylän palveluista, laskettelurinteistä ja Kätkätunturin ulkoilureiteistä.

Tarjoilijan työtehtävät sesongissa ovat monipuoliset; A La Carte, buffet ja aamiaistarjoilua. Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta ravintola-alalta, positiivista asennetta asiakaspalveluun ja muuttuvia tilanteita kohtaan, sujuvaa englannin kielentaitoa sekä hygienia-ja anniskelupasseja. Olitpa sitten alan konkari tai vasta-alkaja, perehdytämme sinut työtehtäviisi hyvin.

Määräaikainen sesonkityö alkaa marraskuussa 2024 kestäen kokoaikaisena huhtikuun 2025 puoleen väliin. Työsopimus solmitaan työntekijän ja Go Onin välille. Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa TES:iä, palkkaus sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle:

– Kokoaikaisen työsuhteen Lapin matkailusesongissa
– Asuntomahdollisuuden
– Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
– Levin alueen työntekijöiden kattavat edut mm. aktiviteetteihin
– Mukavan tiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen!

Toivomme sinulta:

– Kokemusta tarjoilijan työtehtävistä
– Englannin kielen taitoa, työyhteisö ja asiakkaat ovat kansainvälisiä
– Positiivista työotetta ja halua kehittää omaa osaamista

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. Vaikka talvisesonkiin onkin vielä aikaa, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Lisätietoja

Go On Lappi

Saara Nordberg

040 6562 993

saara.nordberg@go-on.fi

Kassiopeia Hotels & Restaurants

Kassiopeia Hotels & Restaurants on vastuullinen ja vakaa työantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 100 osaavaa hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista sekä useita kymmeniä sesonkityöntekijöitä. Yhdistävä tekijä on halu tarjota asiakkaille unohtumattomia hotellielämyksiä ja maistuvia ravintolakokemuksia. 

Rekrytoinnista vastaa

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö