EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatTaksinvälittäjiä Mikkeliin

Taksinvälittäjiä Mikkeliin

Toimisto ja hallintoEtelä-Savo, MikkeliHakuaika päättyy: 14.4.2024Palkkaus: autoliikennealojen tes, peruspalkka 11,50€/hTyösuhteen muoto: Määräaikainen Osa-aikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

DRide Oy tuottaa henkilöliikenteen välitys-, maksuliikenne sekä kuljetuspalveluita kuluttajille, yritysasiakkaille ja julkishallinnolle. Let’s GO TAKSI ja Peukku ovat yrityksen yleisesti tunnetut taksibrändit. DRiden välityksessä toimii jo yli 600 autoa eri puolilla Suomea.
 
DRide on kasvuyritys ja toiminta laajenee koko ajan, tällä hetkellä n. 40 hengen voimin. 
 
Haemme asiakkaallemme DRide Oy:lle Mikkelin palvelukeskukseen reippaita ja hyväasenteisia taksinvälittäjiä.
 
Taksinvälittäjän tehtävässä vastaat asiakkaiden tilausten vastaanottamisesta ja käsittelystä, taksien oikea-aikaisesta ohjaamisesta sekä yhteydenpidosta asiakkaisiin ja kuljettajiin. Työssä korostuu tarkkuus ja huolellisuus niin taksien ajojärjestelyissä kuin tilausten käsittelyssä. Lisäksi tarvitaan paineensietokykyä ja kykyä tehdä nopeita päätöksiä ongelmien ilmetessä.
 
Hakijoilta edellytämme hyviä IT-taitoja ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan englannin ja/tai ruotsin kielen taito. Aiempi kokemus puhelimitse työskentelystä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, enemmän ratkaisee asiakaspalveluhenkisyytesi ja asenteesi. Asiakaspalvelu on työn sydän, joten odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja.
 
DRiden työntekijänä saat työhösi kattavan perehdytyksen ja pääset mukaan osaavaan ja innostavaan työporukkaan. Toimisto sijaitsee Mikkelin keskustassa. 
 
Työtä tehdään kolmessa vuorossa ja myös viikonloppuisin. Palkkaus autoliikennealojen toimihenkilö tes:n mukainen. Peruspalkka ilman vuorolisiä on 11,50€/h. Tehtävät ovat osa-aikaisia ja ne soveltuvat myös opiskelijoille, sillä työtä voi tehdä koulun ohessa.
 
Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antavat Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 ja Tanja Liimatainen puh. 040 125 2556.
 
Jätä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta, sillä hakemuksia alamme käsittelemään jo hakuaikana.

Rekrytoinnista vastaa

Tanja Liimatainen

HR-koordinaattori