EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatSuunnittelija tuotekehitystiimiin, Tikka Spikes Oy

Suunnittelija tuotekehitystiimiin, Tikka Spikes Oy

MetalliteollisuusJyväskylä, Tampere, KuopioHakuaika päättyy: 29.2.2024Palkkaus: PalkkatoiveTyösuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Lupauksemme ”Know-How on Ice” mukaisesti teemme Tikka Spikes:lla tuotekehitystä asenteella, mistä asiakkaamme ovat antaneet meille kiitosta. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaittemme menestykseen.

 

Haemme SUUNNITTELIJAA tuotekehitystiimiimme Tikkakoskelle – tule mukaan joukkoomme!

 

Koneiden ja laitteiden, metallimateriaalien sekä niiden puristus- ja muokkausmenetelmien tunteminen, työkalusuunnittelu – kuulostaako tutulta? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme suunnittelija!

 

Sinulla on kokemusta materiaalitekniikasta sekä metallien ja muiden materiaalien erilaisista työstö- ja valmistusmenetelmistä. Materiaalitestausmenetelmien sekä IPR-oikeuksien tunteminen katsotaan eduksesi. Käytät sujuvasti 3D-mallinnusohjelmia (käytössämme on Vertex G4), ja kykenet suunnittelemaan metalli- ja muovikappaleita sekä niiden valmistukseen tarvittavia työkaluja, koneen osia ja rakenteita sekä mekaniikkakomponentteja.

 

Sinulla on aktiivinen, oma-aloitteinen ote, koet aitoa kiinnostusta työkalujen suunnitteluun, tuotteiden ja valmistusmenetelmien kehittämiseen, kykenet ottamaan asioista selvää ja kommunikoimaan asiakkaiden kanssa suomen ja englannin kielellä. Työsi laatu on sinulle merkittävä asia ja haluatkin haastaa itsesi tekemään laadukasta suunnittelutyötä myös kansainvälisessä työympäristössä.

 

Suunnittelijan tehtävässä tulet toimimaan osana tuotekehitystiimiä vastaten asiakaskohtaisista tuotekehitysprojekteista projektiryhmän jäsenenä tai projektipäällikkönä sekä tuotannon- ja valmistusmenetelmien kehitystehtävistä.

 

Tikka Spikes Oy tarjoaa sinulle yrityksen ja tiimin kokonaisvaltaisen tuen, mukavan työkulttuurin, modernit työkalut sekä kilpailukykyiset edut. Mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi.

 

Kiinnostuitko? Lähde hakuun mukaan jättämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 29.2.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Go On Jyväskylä ja rekrytointipäällikkö Mira Perttula, puh. 0400 745 000, mira.perttula@go-on.fi.

Tikka Spikes on maailman suurimpia ja vanhin rengasnastojen valmistaja, jonka nastoja käytetään henkilöautoissa, raskaassa kalustossa, polkupyörissä ja kengissä. Tikka Spikes Oy:llä on yli 60 vuoden kokemus rengasnastojen valmistamisesta. Tikka Spikesin liiketoiminnan ytimessä ovat laatu, luottamus ja liikenneturvallisuus.

Meillä on koko tuotantoketju omissa käsissämme suunnittelusta tyyppihyväksyntään, työkaluvalmistukseen ja sarjatuotantoon asti. Näin voimme seistä tuotteidemme takana sataprosenttisesti.

Olemme osa kansainvälistä Continental-konsernia. Meistä lisää: https://www.tikkaspikes.fi/fi/etusivu

Rekrytoinnista vastaa

Mira Perttula

Rekrytointi- ja HR-päällikkö, suorahakukonsultti