EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatSiivooja, Tundrea, Kilpisjärvi

Siivooja, Tundrea, Kilpisjärvi

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, EnontekiöHakuaika päättyy: 4.6.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme siivooja?

Haaveiletko kokevasi Lapin kesän, sen puhtaan luonnon ja taianomaiset maisemat? Me haluamme tarjota sinulle tämän kokemuksen sekä työpaikan keskellä tätä kaikkea, Kilpisjärven rannalla.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Tundrealle, Kilpisjärvelle, reipasta siivoojaa määräaikaiseen työsuhteeseen kesä- ja syyskaudelle sekä mahdollisesti pidemmäksikin aikaa.

Etsimällämme henkilöllä on reippautta, asiakaspalveluhenkisyyttä, itsenäinen työote ja hyvät vuorovaikutustaidot. Työtehtäviisi kuuluvat mökkien, huoneistojen ja yleisten tilojen siivoustyöt. Aiempi kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi, mutta voit menestyä työssäsi myös ilman – olemme valmiita perehdyttämään sinut tehtäviisi hyvin.

Kokoaikainen, määräaikainen työsuhde alkaa sopimuksen mukaan kesäkuun alusta syyskuun loppuun saakka. Työsuhdetta on tämän jälkeen myös mahdollista jatkaa aina tulevan talvikauden loppuun saakka. Työsuhteen ehdoissa noudatamme matkailu-, ravitsemus- ja vapaa-ajanpalveluiden työehtosopimusta. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Asunto järjestyy työpaikan lähettyviltä kohtuullista vuokraa vastaan. 

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen työn keskellä pohjoista luontoa
  • Kokoaikaisen, määräaikaisen työsuhteen
  • Hyvän perehdytyksen työtehtäviin sekä osaavan tiimin tuen
  • Go Onin tuen ja laajat henkilöstöedut työsuhteesi ajan
  • Mahdollisuuden kehittää itseäsi ammatillisesti
  • Asunnon työpaikan läheltä kohtuullista vuokraa vastaan

Toivomme sinulta:

  • Aiempaa siivoustyökokemusta tai hyviä valmiuksia omaksua taidot
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
  • Suomen tai englannin kielen osaamista
  • Itsenäistä työotetta

Hakuprosessi:

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja:
Go On Lappi
Pauli Riepula
+35840 611 6973
pauli.riepula@go-on.fi (arkisin klo 8-16)

TUNDREA

Kilpisjärven sydämessä sykkii Suomen koskettavin tunturiluonto, joka kutsuu luomaan yhteyden äärettömyyden tunteeseen pohjoisten revontulien alle. Pyhän Saanan juurella vaalitaan ajatonta läsnäoloa kiireen tuolla puolen, raikkautta, joka jättää jäljen, houkutellen ihmisen yhä uudelleen Kilpisjärvelle. Yhteisö on lämmin ja Tundrean sijainti täydellinen aivan kirkasvetisen Kilpisjärven rannassa, jossa jokaisesta kohteesta avautuvat kauniit tunturimaisemat. Tundrean laaja majoitusvalikoima pystyy vastaamaan sekä isojen että pienien ryhmien tarpeisiin, romanttisia kohteita unohtamatta
– elämysmajoituksesta mökkeihin ja huoneistoihin – aina yksityisyyttä kunnioittaen.

Tervetuloa kokemaan unohtumattomia iltoja ja ainutlaatuisia päiviä Tundrealle!

 

Rekrytoinnista vastaa

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö