EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatSiivooja, Glass Resort, Rovaniemi

Siivooja, Glass Resort, Rovaniemi

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, RovaniemiHakuaika päättyy: 17.7.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Upea Glass Resort Joulupukin Pajakylässä! Glass Resort perheyrityksenä arvostaa mutkatonta, keskustelevaa ja tiivistä yhdessä tekemisen meininkiä hotellin eri osastojen ammattitaitoisen henkilöstön kanssa.  

Oletko sinä etsimämme SIIVOOJA?  

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Glass Resortille siivoojaa vilkkaaseen talvisesonkiin 2024–2025!

Siivoojan työtehtäviin kuuluu lasihuoneistojen ja yleisten tilojen siisteyden ylläpitäminen. Työskentelet osana siivoustiimiä vastaten omalla, tärkeällä työpanoksellasi houkuttelevista ja siisteistä huoneistoista sekä yleisistä tiloista – työpanoksesi on asiakkaiden viihtyvyydelle erittäin merkittävä!

Kokoaikainen työ alkaa sopimuksen mukaan lokakuun aikana. Hotelli avautuu 10.10.2024 ja on avoinna huhtikuun puoleen väliin saakka. Työsopimus luodaan Go Onin ja työntekijän välille. Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa TES:iä, palkkaus sopimuksen mukaan. 

Tarjoamme sinulle: 

  • Työn, jossa pääset omalla tärkeällä työpanoksellasi vastaamaan upean elämyksen tuottamisesta Glass Resortin asiakkaille
  • Kokoaikaisen, määräaikaisen työsuhteen
  • Hyvän perehdytyksen työtehtäviinja osaavan tiimin ympärillesi
  • Go Onin tuen henkilöstöasioissa ja rahanarvoiset henkilöstöedut
  • Jaetun majoituksen kohtuullista vuokraa vastaan

Toivomme sinulta: 

  • Koulutusta ja/tai aiempaa kokemusta siivoojan työtehtävistä 
  • Tarkkaa silmää siisteydelleja huolellisuutta
  • Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
  • Hyvää paineensietokykyä ja fyysistä kuntoa
  • Sujuvaa suomen ja/tai englannin kielen taitoa, asiakkaat ja työyhteisö ovat kansainvälisiä

Hakuprosessi: 

Kiinnostuitko?  Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.  

Lisätietoja: 

Go On Lappi 

Saara Nordberg 

+358 40 6562 993 

saara.nordberg@go-on.fi (arkisin klo 8–16) 

 

GLASS RESORT

Glass Resort on ensiluokkaisia majoitus- ja ravintolapalveluita tarjoava hotelli, joka tunnetaan tyylikkäistä Premium-lasihuoneistoistaan sekä vastikään uudistetusta, tunnelmallisesta Gallis ravintolastaan. Galliksessa yhdistyvät klassinen keittiö ja Lapin koskemattoman luonnon raaka-aineet laadukkaasti sekä elämyksellisesti. Henkilökohtainen ja aito palvelu, laadukkaat tuotteet ja lämmin tunnelma houkuttelevat luokseen matkailijoiden lisäksi myös paikallisia asukkaita. Talvikaudella päivittäin tarjolla on A la Carten lisäksi kattava aamiainen lasikattoisten huoneistojen asukkaille, tilauksesta järjestetään myös erilaisia tilaisuuksia. Glass Resort perheyrityksessä yhdessä työskentely on kunnia-asia ja asiakkaita palvellaan joustavasti yhteen hiileen puhaltaen suurella sydämellä. 

Rekrytoinnista vastaa

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö