EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatSiivooja, Arctic Snow Hotel, Rovaniemi

Siivooja, Arctic Snow Hotel, Rovaniemi

Kiinteistönhuolto, Siivous ja puhtaanapitoLappi, RovaniemiHakuaika päättyy: 1.8.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Osa-aikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme SIIVOOJA?  

Snowhotel Family on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli ravintoloineen tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Joulupukin pajakylässä sijaitseva Snowman World kutsuu koko perheen talviseen hauskanpitoon lumesta ja jäästä rakennetulle lumiselle leikkikentälle. Samalla alueella sijaitsee myös legendaarinen ravintola Santamus.  

Etsimme nyt kiireiseen talvisesonkiin siivoojia talvikaudeksi 2024–2025 Arctic Snow Hotelille Lehtojärvelle. Lehtojärvi sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta. Siivojan työtehtävissä työskentelet osana siivoustiimiä vastaten omalla, tärkeällä työpanoksellasi houkuttelevista ja siisteistä majoitusyksiköistä ja yleisistä tiloista.     

Työt alkavat marraskuun loppupuolella kestäen arviolta maaliskuun loppuun. Hotellin varaustilanteen mukaan työtä on tarjolla osa- ja kokoaikaisesti. Kerrothan työhakemuksessa millaista työmäärää etsit. Työsuhteen ehdoissa noudatamme matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta, palkka sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille, majoitus Lehtojärveltä löytyy tarvittaessa!  

Tarjoamme sinulle: 

-Monipuolisen työn alansa arvostetussa työpaikassa 

-Hyvän perehdytyksen työtehtäviin 

-Kilpailukykyisen palkkauksen 

– Go Onin tuen henkilöstöasioissa ja rahanarvoiset henkilöstöedut! 

Toivomme sinulta:  

-Aiempaa kokemusta puhtaanapidon työtehtävistä tai aitoa halua oppia 

-Tarkkaa silmää siisteydelle 

-Englannin kielen taitoa, työyhteisö ja asiakkaat ovat kansainvälisiä 

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. Vaikka talvisesonkiin onkin vielä aikaa, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä! 

Lisätietoja: 

Go On Lappi 

Saara Nordberg 

040 6562 993 

saara.nordberg@go-on.fi 

Snowhotel Family – Lapin halutuin matkailualan työpaikka! 

Snowhotel Familyn arvot ovat ammattiylpeys, arvostus, rehellisyys ja hauskanpito, joka tarkoittaa, että töissä saa olla hauskaa. Nämä arvot ovat pohja kaikelle tekemiselle päivittäin. Snowhotel Familyllä on tutkitusti tyytyväiset työntekijät – eikä suotta! Kiitosta työntekijöiltä on saatu mm. arvostavasta työilmapiiristä, avoimesta tunnelmasta, etenemismahdollisuuksista, palkkauksesta ja taidosta kuunnella työntekijöitä herkällä korvalla. Lue lisää: https://snowhotel.fi/ 

Rekrytoinnista vastaa

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö