EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatSalin vuorovastaava, Snowman world, Rovaniemi

Salin vuorovastaava, Snowman world, Rovaniemi

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, RovaniemiHakuaika päättyy: 1.8.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme SALIN VUOROVASTAAVA?

Snowhotel Family on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli ravintoloineen tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Joulupukin pajakylässä sijaitseva Snowman World kutsuu koko perheen talviseen hauskanpitoon lumesta ja jäästä rakennetulle lumiselle leikkikentälle. Samalla alueella sijaitsee myös legendaarinen ravintola Santamus.

Etsimme nyt vauhdikkaaseen talvisesonkiin 2024–2025 salin vuorovastaavaa Snowman Worldiin. Snowman World on Joulupukin pajakylän hauskin leikkikenttä, jossa päivä kuluu vauhdikkaasti talvisten touhujen parissa. Alueelta löytyy mm. lumi- ja jääliukumäkiä, luistinrata, lumilabyrintti, lumiravintola ja jääbaari. Lumiravintolassa, jääbaarissa ja kahvilaravintolassa on päivittäin tarjolla lounasta ja illallista, kahvilatuotteita sekä erilaisia drinkkejä!

Snowman Worldin vuorovastaavana teet vuorossa suorittavaa tarjoilijan työtä tarjoilemalla herkkuja tilauksen mukaisesti pöytiin tarjoiltuna tai osittain buffettarjoiluna. Vuorovastaavana vastaat vuorossasi henkilöstöstä, ravintolan sujuvasta toiminnasta sekä tilityksestä. Vuoroja on arkisin ja viikonloppuisin päivä- ja iltavuoroissa. Vuoroja on arkisin ja viikonloppuisin päivä- ja iltavuoroissa. Vuoroja on arkisin ja viikonloppuisin päivä- ja iltavuoroissa.

Työtä on tarjolla kokoaikaisesti (112,5 h/3vkoa) koko talvisesongiksi alkaen noin lokakuun lopulta, kestäen huhtikuun alkupuolelle tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen ehdoissa noudatamme matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta, palkka sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille, majoitus Rovaniemeltä löytyy tarvittaessa!

Tarjoamme sinulle:

– Monipuolisen työn alansa arvostetussa työpaikassa

– Hyvän perehdytyksen työtehtäviin

– Kilpailukykyisen palkkauksen

– Go Onin tuen henkilöstöasioissa ja rahanarvoiset henkilöstöedut!

Toivomme sinulta:

– Kokemusta tarjoilijan työtehtävistä

– Suomen ja englannin kielen taitoa, työyhteisö ja asiakkaat ovat kansainvälisiä

– Hygienia- ja anniskelupassia

– Positiivista työotetta ja tiimitaitoja

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. Vaikka talvisesonkiin onkin vielä aikaa, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Lisätietoja:

Go On Lappi

Saara Nordberg

040 6562 993

saara.nordberg@go-on.fi

Snowhotel Family – Lapin halutuin matkailualan työpaikka!

Snowhotel Familyn arvot ovat ammattiylpeys, arvostus, rehellisyys ja hauskanpito, joka tarkoittaa, että töissä saa olla hauskaa. Nämä arvot ovat pohja kaikelle tekemiselle päivittäin. Snowhotel Familyllä on tutkitusti tyytyväiset työntekijät – eikä suotta! Kiitosta työntekijöiltä on saatu mm. arvostavasta työilmapiiristä, avoimesta tunnelmasta, etenemismahdollisuuksista, palkkauksesta ja taidosta kuunnella työntekijöitä herkällä korvalla. Lue lisää: https://snowhotel.fi/

Rekrytoinnista vastaa

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö