EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatSalin vuoropäällikkö, Santa Claus Holiday Village

Salin vuoropäällikkö, Santa Claus Holiday Village

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, RovaniemiHakuaika päättyy: 31.7.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme vuoropäällikköä?

Santa Claus Holiday Village keskellä Joulupukin pajakylää sijaitseva koko perheen lomakohde. Alue tarjoaa huikeat puitteet ja tekemistä moneen makuun; Maukasta ruokaa, shoppailumahdollisuuksia myymälöissä, paikallisia aktiviteettejä, laadukasta majoitusta kotoisissa mökeissä sekä voit tavata alueen päähahmon; joulupukin!

Etsimme nyt kiireiseen talvisesonkiin 2024–2025 ravintolan vuoropäällikköä Santa Claus Holiday Villagen kolmeen tunnelmalliseen ravintolaan, Three Elvesiin, Christmas Houseen ja Santa’s Cuisineen. Ravintoloissa tarjoillaan päivittäin aamiaista, lounasta ja päivällistä niin buffetista kuin la carte-listalta.

Tarjoilijana tärkeimpiin työtehtäviisi kuuluu myyvä ja suositteleva ruoka- ja juomatarjoilu, salin siisteyden ylläpito ja muut ravintolan työtehtävät yhteistyössä työkavereiden kanssa. Toivomme aiempaa kokemusta tarjoilijan tai ravintolan työtehtävistä, mutta tärkeimpänä asiana pidämme vastuuntuntoa, aitoa halua oppia ja antaa asiakkaille vain parasta palvelua!

Vuoropäällikkönä vastaat omassa vuorossasi ravintolan sujuvasta toiminnasta toimien ravintolapäälliköiden oikeana kätenä esimerkiksi tilausten tekemisessä sekä varausten tarkistamisessa. Myyvä ja suositteleva ruoka- ja juomatarjoilu, salin siisteyden ylläpito ja muut ravintolan työtehtävät yhteistyössä työkavereiden kanssa kuuluvat myös päivittäisiin työtehtäviisi. Toivomme aiempaa kokemusta tarjoilijan tai ravintolan työtehtävistä, mutta tärkeimpänä asiana pidämme vastuuntuntoista työotetta, aitoa halua oppia ja antaa asiakkaille vain parasta palvelua! Vuoroja on arkisin ja viikonloppuisin päivä- ja iltavuoroissa.

Työtä on tarjolla kokoaikaisesti (112,5 h/3vkoa) koko talvisesongiksi alkaen sopimuksen mukaan lokakuussa kestäen noin maaliskuun loppuun. Työsuhteen ehdoissa noudatamme matkailu- ja ravintola-alan työehtosopimusta, palkka sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille, majoitus Rovaniemeltä löytyy tarvittaessa!

Tarjoamme sinulle:

– Monipuoliset työtehtävät

– Hyvän perehdytyksen

– Kansainvälisen työyhteisön, jossa jokainen työntekijä on tärkeä osa tiimiä

– Upean työkokemuksen Lapin talvisesongista

– Go Onin tuen henkilöstöasioissa ja rahanarvoiset henkilöstöedut!

Toivomme sinulta:

– Kokemusta tarjoilijan työtehtävistä

– Englannin kielen taitoa, työyhteisö ja asiakkaat ovat kansainvälisiä

– Hygienia- ja anniskelupassia

– Positiivista työotetta ja tiimitaitoja

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. Vaikka talvisesonkiin onkin vielä aikaa, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Lisätietoja:

Go On Lappi

Saara Nordberg

040 6562 993

saara.nordberg@go-on.fi

 

Santa Claus Holiday Village – joulun taikaa vuoden jokaisena päivänä!

Joulupukin lomakylää on pyörittänyt sama perheyritys, jonka juuret juontuvat jo lähes 60 vuoden taakse. Santa Claus Holiday Villagen arvot; hyvä palvelu, rehellisyys ja asiakaslähtöisyys näkyvät arjessa vahvasti, erinomaisen asiakaspalvelun tarjoaminen on sydämen asia ja reippaat, positiiviset ja luotettavat työntekijät koko toiminnan kulmakivi.

Rekrytoinnista vastaa

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö