EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatSähkökokoonpanija, AQ Mecanova Oy

Sähkökokoonpanija, AQ Mecanova Oy

MetalliteollisuusNivalaHakuaika päättyy: 21.7.2024Palkkaus: Teknologiateollisuuden TESTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme KOKOONPANIJA AQ Mecanova Oy:lle?

Haemme nyt pitkäaikaiseen työsuhteeseen SÄHKÖKOKOONPANIJAA. Toivomme sinulta alan koulutusta sekä jo hieman sähköalan töistä kerrytettyä työkokemusta. Työ on kokoaikaista 2-vuorotyötä. Työtehtävään tulet saamaan kattavan perehdytyksen, joten motivoinut ja hyvä asenne työntekoa kohtaan ovat tärkeimmät valttisi.

Tarjoamme sinulle:
– pidemmän määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille
– ammattitaitoisen työyhteisön tuen
– nykyaikaiset työvälineet ja suojavarustuksen
– Go On:n henkilöstöedut

Toivomme sinulta:
– innokasta, oma-aloitteista ja aikaansaavaa työotetta
– aikaisempi työkokemus sähköalan töistä / alan koulutus katsotaan eduksi
– vuorotyö valmiutta

Hakuprosessi:
Oletko Sinä etsimämme tekijä? Lähetä hakemuksesi hakulinkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä haastattelut jo hakuaikana. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytoinnista vastaa:
Go On Ylivieska HR-päällikkö
Irene Salmela
irene.salmela@go-on.fi
+358401870854 (arkisin klo 9-15)

AQ Mecanovan tehdas sijaitsee Nivalassa ja on toiminut yli 30 vuotta kansainvälisten teknologiayritysten kumppanina. Tehtaalla on tuotannon käytössä yli 10 000 neliömetriä ja sitä ympäröivä teollisuuskylä tarjoaa lisäkapasiteettia sekä erikoisosaamista. Tehtaan noin 125 työntekijää muodostavat osaajajoukon, jonka kokemusta tuotteen valmistettavuudesta asiakas voi tehokkaasti hyödyntää. Tehtaan päätuotteita ovat sähkö-, elektroniikkateollisuudessa sekä kone- ja laitevalmistuksessa käytettävät tuotteet ja osakokonaisuudet. Voit lukea lisää osoitteesta www.mecanova.com.

Rekrytoinnista vastaa

Irene Salmela

HR-päällikkö