EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatTeollisuussähköautomaatioasentaja, Tabox Services

Teollisuussähköautomaatioasentaja, Tabox Services

LVI, sähkö- ja elektroniikka-alaKeski-Suomi, Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, ÄänekoskiHakuaika päättyy: 9.6.2024Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Etsimme asiakkaallemme Tabox Services Oy:lle

SÄHKÖAUTOMAATIOASENTAJAA

vastaamaan teollisuuden tuotantolaitteiden kunnossapidosta.

Työtehtävään kuuluvat päivittäiset kunnossapitotehtävät, joita ovat esimerkiksi tuotantokoneiden ja -laitteiden korjaus sekä erilaiset vianhaku-, muutos-, ja ennakkohuoltotehtävät. Vastaat osaltasi myös tuotantolinjojen kehittämisestä yhdessä muun tiimin kanssa. Työ on pääsääntöisesti vuorotyötä. Työtä tehdään kiinteässä yksikössä, mutta työssä on mahdollista kiinnostuksen mukaan päästä työskentelemään myös ulkomaankomennuksilla.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vahvassa kasvuvaiheessa olevassa teollisuuden kunnossapitoon erikoistuneessa yrityksessä! Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi toimii ammattitaitoinen sekä jatkuvasti kehittyvä työyhteisömme. Tuemme henkilöstöä kehittämään osaamistaan myös muodollisten koulutusten kautta (ammatillinen ja ammattikorkeakoulutason koulutus).  

Tabox Services Oy on konepajateollisuuden ja prosessiteollisuuden yhteistyökumppani, jonka päätoimialuetta/erikoisosaamista ovat koneiden ja laitteiden huolto, kunnossapito sekä vikakorjaukset.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä menestymistä auttaa useamman vuoden kokemusta teollisuuden sähkö- ja automaatioasennuksista sekä tuotantokoneiden ja laitteiden vianetsinnästä.

Toivomme sinulta myös soveltuvaa koulutusta (sähkö- tai automaatioasentajan tutkinto)

Tehtävässä on eduksi tuntemus NC ohjelmoinnista.

Etsimällämme henkilöllä on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, joustava ja positiivinen asenne sekä hyvät ongelmanratkaisutaidot. 

Kiinnostuitko?

Lähde hakuun mukaan jättämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 9.6.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Työsopimus solmitaan Tabox Services Oy:n kanssa ja työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Minna Kunnari puh. 0401739797, minna.kunnari@go-on.fi

Rekrytoinnista vastaa

Minna Kunnari

HR-asiantuntija, SHL