EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatSähköautomaatioasentaja kunnossapito, Harvia Oyj

Sähköautomaatioasentaja kunnossapito, Harvia Oyj

MetalliteollisuusKeski-Suomi, Jyväskylä, Laukaa, Muurame, Toivakka, ÄänekoskiHakuaika päättyy: 25.2.2024Palkkaus: PalkkatoiveTyösuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Etsimme asiakkaallemme Harvia Oyj:lle Muurameen

SÄHKÖAUTOMAATIOASENTAJAA

vastaamaan kiuastehtaan tuotantolaitteiden ylläpidosta.

Työtehtävään kuuluvat päivittäiset kunnossapitotehtävät, joita ovat esimerkiksi tuotantokoneiden ja kiinteistölaitteiden korjaus sekä erilaiset vianhaku-, muutos-, ja ennakkohuoltotehtävät. Vastaat osaltasi myös tuotantolinjojen kehittämisestä yhdessä muun tiimin kanssa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen maailman suurimmassa kiuastehtaassa! Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi toimii ammattitaitoinen sekä jatkuvasti kehittyvä työyhteisömme. Käytössäsi ovat kattavat Harvia-konsernin työsuhde-edut.   

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä menestymistä auttaa useamman vuoden kokemus teollisuuden sähkö- ja automaatioasennuksista ja vianetsinnässä.

Toivomme sinulta myös soveltuvaa koulutusta (sähkö- tai automaatioasentajan tutkinto tai muu soveltuva koulutus)

Tehtävässä on eduksi tuntemus teollisuuden sähköasennuksista ja perusohjelmointi taidot yleisimmistä ohjausjärjestelmistä. 

Etsimällämme henkilöllä on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, joustava ja positiivinen asenne sekä hyvät ongelmanratkaisutaidot. 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja hakuun liittyen antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Minna Kunnari puh. 0401739797, minna.kunnari@go-on.fi
 
Lähde hakuun mukaan jättämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 25.2.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Työsopimus solmitaan Harvia Oyj:n kanssa ja työn aloitus sopimuksen mukaan.

 

Harvia Oyj:

Harvia on johtava kansainvälinen sauna- ja spa-yhtiö. Haluamme tarjota ihmisille rentouttavia hetkiä ja luontaista hyvinvointia niin kotona kuin julkisissa sauna- ja spa-tiloissakin. 

Harvialla on kattava tarjooma kiukaista ja kiuaskomponenteista aina kokonaisiin sauna- ja spa-ratkaisuihin. Harvian asiakkaita ovat niin kuluttaja-asiakkaat kuin sauna- ja spa-alan ammattilaiset. 

Harvia työllistää yli 600 ammattilaista Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Kolmannes yhtiön työntekijöistä on Keski-Suomen Muuramessa, missä yhtiöllä on pääkonttori sekä suurin tuotantolaitoksensa.

Rekrytoinnista vastaa

Minna Kunnari

HR-asiantuntija, SHL