EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatRavintolavastaava,SeikkailuGolf/Ravintola Kompassi

Ravintolavastaava,SeikkailuGolf/Ravintola Kompassi

Hotelli- ja ravintola-alaKokkola, Rovaniemi, Kalajoki, Oulu, YlivieskaHakuaika päättyy: 29.2.2024Palkkaus: NeuvoteltavissaTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko hakemamme ravintolavastaava?

Hakemamme henkilö tulee toimimaan vesipuisto Jukuparkin vieressä olevan suositun SeikkailuGolfin ja Ravintola Kompassin vastaavana. Työtehtäviisi kuuluu SeikkailuGolfin ja ravintolan päivittäisen operoinnin lisäksi muun muassa asiakaspalvelun hallinta ja tiimin johtaminen. Eli toimintojen kehittäminen, työvuorosuunnittelu, tilaukset, inventaariot ja muut esihenkilötehtävät ovat sinulle tuttua! Kesäsesongissa työ on toisinaan hektistä, joten sinulla tulee olla hyvä organisointi- ja paineensietokyky, jotta saat päivittäiset asiat toimimaan kiireestä ja poikkeuksista huolimatta laadukkaasti.

Edellytämme suomen kielen osaamista. Taskustasi löytyy tietysti myös hygienia- ja anniskelupassi. Työtä on arkisin sekä viikonloppuisin ja pääsääntöisesti työaika on arviolta klo 8 – 16/17. Palkkaus neuvoteltavissa osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle:
– mahdollisuuden kokea Kalajoen hektinen kesäsesonki esihenkilötehtävissä
– mahdollisuuden kehittää toimintaa yhdessä tiimin kanssa
– täydet työtunnit ja rennon työympäristön

Odotamme sinulta:
– asiakaspalvelu- ja esihenkilötaitoja
– ravintola-alan koulutusta ja aikaisempaa vastaavaa työkokemusta
– kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työhön

Hakuprosessi:
Oletko hakemamme kehittämishaluinen esihenkilö?
Lähetä hakemuksesi hakulinkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi lisää.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen Recright-videohaastattelutyökalun avulla. Videohaastatteluiden perusteella hakijoita kutsutaan jatkohaastatteluun toimistollemme Kalajoen Hiekkasärkille Kohtaamispaikka Loistoon. Ilmoitathan mikäli sinulla on tarve kesän ajalle yhteiselle vuokramajoitukselle. Haku päättyy heti kun sopiva tekijä on löytynyt. 

Lisätietoja:
Go On Kalajoki HR-asiantuntija, Suorahakukonsultti
Karoliina Röyttä
karoliina.roytta@go-on.fi
+358 400 380 036 (arkisin klo 8–16)

Palkka
Neuvoteltavissa työkokemuksen mukaan

Jukupark Kalajoki on Kalajoen Hiekkasärkillä sijaitseva huvi- ja vesipuisto. JukuParkin vieressä on koko perheen SeikkailuGolf, jossa on 18 jännittävää merihenkistä minigolfrataa. Pelejä voi seurata viereisen ravintola Kompassin suurelta terassilta. Ravintola Kompassissa on tarjolla herkullinen TexMex-buffet, burgerit ja pienempään nälkään löytyy muita maistuvia ruokavaihtoehtoja sekä juomia (myös A-oikeudet). 

Rekrytoinnista vastaa

Karoliina Röyttä

HR-asiantuntija, suorahakukonsultti