EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatRavintolatyöntekijä Santas Resort&Spa Hotel Saniin

Ravintolatyöntekijä Santas Resort&Spa Hotel Saniin

Hotelli- ja ravintola-alaKokkola, Rovaniemi, Tampere, Kalajoki, Oulainen, YlivieskaHakuaika päättyy: 17.3.2024Palkkaus: Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työntekijöiden työehtosopimus.Työsuhteen muoto: Määräaikainen Osa-aikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko etsimämme ravintolatyöntekijä?

Santa´s Resort & Spa Hotel Sani avaa tulevaan kesäsesonkiin uuden keittiön ja ravintolasalin kokonaan uusiin tiloihin! Etsimme salin puolelle täysi-ikäisiä ravintolatyöntekijöitä, jolla kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja pilkettä silmäkulmassa. Työtehtäviisi kuuluu asiakkaista huolehtiminen koko vierailun ajan, tarjoilu- ja kassatyöskentely, tilojen siisteydestä huolehtiminen sekä kylpylän lipunmyynti. Eduksi aikaisempi työkokemus ravintolasta ja anniskelusta sekä hygienia- ja anniskelupassi. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään/alkukesän aikana ja jatkuvat ainakin elokuun lopulle. Työntunteja tarjolla vähintään 90-112,5h / 3-viikkoisjakso.

Tarjoamme sinulle:
– mahdollisuuden kerryttää työkokemusta yhdestä suurimmista kesäsesonkipaikoista
– uudet ravintolatilat asiakkaiden palveluun, merinäköala
– Go Onin henkilöstöedut käyttöösi työsuhteen ajalle

Odotamme sinulta:
– kokemusta asiakaspalvelutyöstä
– asiakaspalveluhenkisyyttä, iloista palveluasennetta sekä paineensietokykyä
– suomen kielen osaamista ja muuta kielitaitoa (englanti, ruotsi)

Hakuprosessi:
Omaatko iloisen asiakaspalveluasenteen? Lähetä hakemuksesi hakulinkin kautta ja kerro itsestäsi sekä osaamisestasi lisää. Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä haastattelut jo hakuaikana. Hakuprosessissa voidaan hyödyntää Recright-videohaastattelutyökalua. Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ilmoitathan mikäli sinulla on tarve kesän ajalle yhteiselle vuokramajoitukselle. 

Lisätietoja:
Go On Kalajoki HR-asiantuntija, Suorahakukonsultti
Karoliina Röyttä
karoliina.roytta@go-on.fi
+358 400 380 036 (arkisin klo 8–16)

Palkka
Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskeva työntekijöiden työehtosopimus.

Santa’s Hotels on yksi Lapin matkailun merkittävimmistä toimijoista. Kansainvälinen ja tyylikäs ketju tarjoaa elämyksellisiä majoitus- ja ravintolapalveluita Rovaniemellä, Luostolla, Levillä, Saariselällä, Kilpisjärvellä ja Kalajoella. Kalajoen Hiekkasärkillä Ravintola Bistrossa tarjoillaan maittavat annokset pieneen ja suureen nälkään, paikallisesti tuotetuista raaka-aineista, henkilökohtaisella palvelulla. 

https://santashotels.fi/ravintola-bistro/

Rekrytoinnista vastaa

Karoliina Röyttä

HR-asiantuntija, suorahakukonsultti