EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatRavintolapäällikkö, Ravintola Gallis, Rovaniemi

Ravintolapäällikkö, Ravintola Gallis, Rovaniemi

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, RovaniemiHakuaika päättyy: 9.6.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Upea Glass Resort & ravintola Gallis Joulupukin pajakylässä!

Glass Resort on ensiluokkaisia majoitus- ja ravintolapalveluita tarjoava hotelli, joka tunnetaan tyylikkäistä Premium-lasihuoneistoistaan sekä vastikään uudistetusta, tunnelmallisesta Gallis ravintolastaan. Galliksessa yhdistyvät klassinen keittiö ja Lapin koskemattoman luonnon raaka-aineet laadukkaasti sekä elämyksellisesti. Henkilökohtainen ja aito palvelu, laadukkaat tuotteet ja lämmin tunnelma houkuttelevat luokseen matkailijoiden lisäksi myös paikallisia asukkaita. Talvikaudella päivittäin tarjolla on A la Carten lisäksi kattava aamiainen lasikattoisten huoneistojen asukkaille, tilauksesta järjestetään myös erilaisia tilaisuuksia. Glass Resort perheyrityksessä yhdessä työskentely on kunnia-asia ja asiakkaita palvellaan joustavasti yhteen hiileen puhaltaen suurella sydämellä.

Oletko sinä etsimämme ravintolapäällikkö?

Ravintolapäällikkönä vastaat salin toiminnoista kokonaisuudessaan, huolehtien salihenkilökunnasta kannustavalla ja innostavalla otteella. Työtehtäviisi kuuluvat viini- ja drinkkilistojen suunnittelu, henkilöstöhallinta ja työvuorosuunnittelu, katelaskennan ja hinnoittelun tehtävät, avainlukuraportoinnit, lisäksi osallistut suorittavaan työhön yhdessä muun henkilökunnan kanssa.

Glass Resort perheyrityksenä arvostaa mutkatonta, keskustelevaa ja tiivistä yhdessä tekemisen meininkiä hotellin eri osastojen ammattitaitoisen henkilöstön kanssa. Etsimämme ravintolapäällikkö on aktiivinen, kielitaitoinen, ratkaisukeskeinen, positiivisella työotteella varustettu ravintola-alan ammattilainen sekä hyvät vuorovaikutustaidot omaava henkilö. Käytössä on Restolution-kassajärjestelmä, luemme eduksi järjestelmän osaamisen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan sopimuksen mukaan viimeistään syyskuun alusta, ravintola avautuu 10.10.2024. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Ravintola on avoinna lokakuusta noin huhtikuun puoleen väliin, käytössä on työaikapankki. Myös määräaikainen työsuhde talvikaudeksi mahdollinen halutessasi. Työsopimus luodaan Glass Resortin ja valitun työntekijän välille. Palkkaus sopimuksen mukaan, kerrothan hakemuksessa palkkatoiveesi.

Työssä menestyäksesi toivomme sinulta:

 • Aikaisempaa kokemusta ravintolan esihenkilön työtehtävistä, sekä kiinnostusta kehittyä tehtävässä
 • Ravintola-alan koulutusta tai pitkää työkokemusta
 • Viini- ja drinkkituntemus katsotaan eduksesi
 • Sujuvaa suullista ja kirjallista kielitaitoa suomeksi ja englanniksi, asiakkaat ja työyhteisö on kansainvälinen
 • Kokemusta myynnin seurannasta, palveluhinnoitteluista sekä raportoinneista
 • Hyviä yhteistyötaitoja, luotsaat ravintolatoimintaa yhdessä tiimin ja keittiömestarin kanssa

Tarjoamme sinulle:

 • Kilpailukykyisen palkkauksen sopimuksen mukaan
 • ePassi-hyvinvointiedun
 • Extra Terveysturva-vakuutuksen
 • Tiimin tuen työllesi
 • Mahdollisuuden kasvaa, kehittyä ja kehittää ammatillista osaamistasi

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Saara Nordberg, 040 6562 993 / saara.nordberg@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista.

Rekrytoinnista vastaa

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö