EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatRaskaskoneasentaja, Tarmon Monitoimipaja Oy

Raskaskoneasentaja, Tarmon Monitoimipaja Oy

Muu teollisuusKymenlaakso, Kotka, KouvolaHakuaika päättyy: 25.2.2024Palkkaus: 2400-3000€, osaamisen mukaanTyösuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme Raskaskoneasentaja?

Etsimme asiakkaallemme Tarmon monitoimipajalle RASKASKONEASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Keltakankaalle. Toiminnan kasvaessa ja kehittyessä Pajalla on vielä tilaa yhdelle kokeneemmalle asentajalle. 

Raskaskoneasentajana vastaat raskaiden koneiden, laitteiden ja ajoneuvojen asennus-, huolto- ja korjaustehtävistä. Tehtäviisi kuuluu myös vianetsintä ja korjaustoimenpiteiden suunnittelu sekä yhteistyö muiden tiimin jäsenten kanssa varmistaaksesi tehokkaan ja sujuvan työprosessin. Työtä tehdään toimipisteen hallilla ja satunnaisesti myös asiakkaiden luona.

Työtä tehdään päivävuorossa ma-pe 7–15.00, viikkotyötunnit 37,5h.  Työsuhteessa noudatetaan Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta.

Tarjoamme sinulle:

-Monipuolisen työnkuvan

-Vastuunkantoa sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi -Motivoituneen ja ammattitaitoisen työyhteisön

Toivomme sinulta:

– Raskaskone- tai autokorjaamo kokemusta

– Ymmärrystä ajoneuvosähköistä ja hydrauliikasta

– Hyvää päättelytaitoa ja oma-aloitteisuutta

– Englannin kielen taitoa

Palkkaus:

2400-3000€, palkkaus määräytyy osaamisesi mukaan.

Hakuprosessi:

Oletko etsimämme henkilö? Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä haastattelut jo hakuaikana. Haku päättyy heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:

Go On Kouvolan HR- ja rekrytointiasiantuntija Tanja Ahokas

+358 44 7238475 (arkisin klo 8–16)

tanja.ahokas@go-on.fi

Tarmon Monitoimipaja: Maanrakennus- ja maatalouskoneiden huoltoasiantuntija. Tarmon Monitoimipaja tarjoaa laadukkaita maanrakennus- ja maatalouskoneiden huoltopalveluita sekä kattavan valikoiman hydrauliikkaosia. Yli 500 nimikkeen varastomme kasvaa jatkuvasti, ja palvelemme asiakkaitamme Kymenlaaksossa ja sen lähiympäristössä. Alkuperäiset varaosat JCB, Case IH ja New Holland koneisiin sekä monipuoliset tarvikkeet ja työkalut löytyvät myymälästämme. Hallitilamme mahdollistaa isompienkin koneiden huollon vaivatta. Tarmon Monitoimipaja on luotettava kumppani kaikille maanrakennus- ja maatalouskoneiden huolto- ja varaosatarpeille, ikään katsomatta. https://tarmonmonitoimipaja.fi/

 

 

Rekrytoinnista vastaa

Tanja Ahokas

HR-asiantuntija, SHL, suorahakukonsultti