EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatPyöräkuormaajankuljettaja SWM-Woodille

Pyöräkuormaajankuljettaja SWM-Woodille

Logistiikka, varasto ja kuljetusEtelä-Savo, MikkeliHakuaika päättyy: 18.4.2024Palkkaus: palkkatoiveTyösuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

SWM-Wood on yksi johtavista suomalaisista lämpökäsitellyn puun valmistajista. Yhtiö toimii Mikkelissä ja on perustettu 1998. SWM-Wood tarjoaa asiakkailleen korkealaatuista lämpöpuuta ja laajan tuotevalikoiman. Myös lämpökäsittelypalvelut ovat osa yhtiön toimintaa. 

Haemme asiakkaallemme SWM-Woodille vastuuntuntoista pyöräkuormaajankuljettajaa Mikkeliin.

Pyöräkuormaajankuljettajan työtehtäviisi kuuluu muun muassa sahatavaran purkua rekoista ja lastausta rekkoihin, varastointia, sisäisiä siirtoja, sekä lisäksi tuotantoprosessin valvontaa ja muita vaihtelevia tehtäviä.

Odotamme sinulta oma-aloitteista ja ripeää otetta työhön. Olethan rehti ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka noudattaa ohjeita ja toimintaperiaatteita. Tehtävässä menestyäksesi sinulla olisi hyvä olla jo jonkun verran koneenajotaitoa, mielellään pyöräkuormaajalla. Tärkeintä kuitenkin on positiivinen asenne ja halu oppia uutta sekä kehittyä työssäsi.

Tarjoamme sinulle rennon ja kannustavan työilmapiirin kansainvälisessä vakaassa vientiyrityksessä, jossa työntekijöitä kunnioitetaan ja heidän hyvinvoinnistaan huolehditaan. 

Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, joka solmitaan suoraan asiakasyritykseen. Työtä tehdään 3-vuorossa ja työ alkaa sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa 2024.

 
Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antaa Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885.
 
Laita hakemuksesi palkkatoiveineen ohessa olevan linkin kautta 11.4.2024 mennessä. Hakemuksia alamme käsittelemään jo hakuaikana. 

Rekrytoinnista vastaa

Juuso Kangaskorpi

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL