EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatProsessivalvoja Finnamyl Oy, Kokemäki

Prosessivalvoja Finnamyl Oy, Kokemäki

ElintarvikealaSatakunta, KokemäkiHakuaika päättyy: 1.6.2024Palkkaus: Elintarvikealan tesTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko Sinä etsimämme PROSESSINVALVOJA mukavaan perunajengiimme?

Haemme nyt kesän koeajoon ja syksyn tärkkelyksen sekä proteiinin valmistukseen Kokemäelle PROSESSINVALVOJIA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Perunatärkkelyskampanja eli tehtaan tuotantokausi alkaa elokuun loppupuolella ja kestää noin 103 päivää eli joulukuun alkupäiville asti. Työ on katkeamatonta 3-vuorotyötä. Yhdessä vuorokaudessa tehtaan prosessin läpi kulkee miljoona kiloa tärkkelysperunaa ja syntyvät pääjakeet kuivataan ja myydään asiakkaalle. Prosessiin kuuluu monia erilaisia vaiheita ja kauden tuotantopäivät ovat toisinaan kiireisiä, sillä reilussa kolmessa kuukaudessa pitää tuottaa koko vuoden myynti.

Juhannuksen jälkeen uudella tuotantolaitoksella käynnistyvät koeajot. Kausityö jatkuu koeajon jälkeen perunatärkkelys-kampanjalla.

Koeajossa pääset osallistumaan uuden luomiseen ja testaamaan suunniteltuja tuotannon toimintatapoja. Koeajossa häiriöt ovat uusia ja saattavat tulla yllättäen. Siitä syystä prosessinhoitajien on syytä hallita ongelmanratkaisutaitoja ja suhtautua tilanteisiin rauhallisella ja kokonaisuuden hahmottavalla otteella. Koeajossa työtä tehdään 3 hlö vuoroissa eli hakijan on tarpeen omata hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot.

Prosessinhoitajan työ on vastuullista ja monimuotoista. Et keskity pelkästään prosessin valvontaan valvomosta käsin vaan teet päivittäin runsaasti tehtaalla tehtäviä suorittavia töitä, kuten säkin vaihtoa, näytteiden hakua, prosessinäytteiden määrityksiä, prosessin valvontaa ja muita normaaleja ja yllättäviä tuotannon työtehtäviä.

Tuotannossa käytämme vaarallisia kemikaaleja sekä kuivausalueet ovat aina ATEX-alueita. Näillä alueilla toimiminen edellyttää hyvää ymmärrystä työturvallisuudesta. Työtä tehdään kolmen henkilön vuoroissa: työhön osallistuva vuoromestari ja kaksi prosessinhoitajaa. Lisäksi päivisin tehtaalla työskentelee sähköasentaja sekä mekaanisen kunnossapidon henkilö.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

  • työhön soveltuva koulutus tai käytännön kokemusta teollisuuden prosesseista
  • kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja sisäistät oppimasi tehokkaasti
  • innokkuutta oppia prosessin valvontaa ja ohjausta
  • oma-aloitteisuutta ja joustavuutta tiimityöskentelyyn
  • voimassa oleva työturvallisuuskortti

Katsomme eduksi, jos sinulla on:

  • ymmärrystä peruskemiasta
  • ymmärrystä laitteista ja niiden rakenteesta sekä osaat käyttää sitä ymmärrystä eduksesi
  • osaamista laitteiden kunnossapidosta / vian etsimisestä

Pystyt itse vaikuttamaan jatkoosi tehtaassamme, sillä osaaville ja joukkoomme hyvin sopiville henkilöille meillä saattaa olla tarjota töitä pidemmäksi aikaan. Tehtaamme tarjoaa monipuolisen tehtäväkentän ja osaavana henkilönä saatat päästä osallistumaan myös perunakauden ulkopuolella tapahtuviin tuotantojaksoihin. Uudet tuotantolinjat ovat käynnistymässä ja niiden ohjaukseen ja valvontaan tarvitaan prosessinvalvojia syksyn tuotantojakson jälkeen. 

Finnamyl Oy tarjoaa monipuolisen tehtäväkentän, osaavan työtiimin ja mahdollisuuden osallistua perunakauden ulkopuolella tapahtuviin tuotantojaksoihin.

Palkkaus SEL Tes, lähtöpalkka PR 3.

Jätä hakemus Go On Porin nettisivujen kautta pikaisesti. Käsittelemme hakemuksia ja teemme videohaastatteluja jo hakuaikana.

Rekrytointi tehdään yhteistyössä Henkilöstöpalvelu Go On Porin kanssa ja on vuokratyöpaikka.

Kysy lisää työstä Go On Porin tiimiltä:044 980 2826 (ark. 9-16) tai pori@go-on.fi

Finnamyl Oy on voimakkaasti kehittyvä ja kasvava suomalaisomisteinen kotimaista perunatärkkelystä ja kasviproteiinia valmistava ja markkinoiva yritys. Finnamyl on osa Chemigate konsernia ja Berner Groupia. Tästä vuodesta erityisen tekee myös se, että Finnamyl Oy on toistamiseen luomassa jotain sellaista, mikä on uutta myös maailmalla. Yhteistyössä eri yhtiöiden kanssa lähes kaikki on mahdollista ja Finnamylille tämä merkitsee pidempää tuotantokautta!

Kokemäellä sijaitsevalla tehtaalla työskentelee 24 ammattilaista tuotannon ja myynnin eri tehtävissä. Finnamyl-konserniin kuuluu myös Lapualla sijaitseva perunatärkkelystehdas. Finnamyl Oy:n perunan käsittelytekniikka on kiertotaloutta parhaimmillaan, sillä kaikki tehtaalle tuleva peruna ja sen mukana tuleva maa-aines hyödynnetään ympäristön hyväksi: maa-aines ja liete menevät viherrakentamiseen tai maanparannukseen ja perunan kaikki jakeet hyödynnetään joko rehuna, elintarvikkeena tai lannoitteena. Prosessimme on rakennettu niin, että eri vaiheissa syntyvä lämpöenergia voidaan hyödyntää seuraavassa vaiheessa ja vielä tämänkin jälkeen hyödyntää prosessin pesuissa ennen puhdistamo käsittelyä.

Finnamyl Oy laajentaa toimintaansa uudella kasviperäisellä raaka-aineen tuotannolla. Uuden prosessin rakentaminen on käynnissä ja päättyy juhannukseen mennessä. Tämän jälkeen alkaa uuden prosessin koeajot. Koeajojakson jälkeen tuotanto jatkaa tavanomaiseen perunakauteen ja perunakauden päätyttyä edessä on uuden prosessin ensimmäinen tuotantokausi, joka pidentää Finnamylin 3 kuukauden peruskautta 4 kuukaudella. Toiminnan tuotanto on tämän jälkeen yhteensä 7 kuukautta.

Rekrytoinnista vastaa

Anne Koivu

yksikönjohtaja / yrittäjä, suorahakukonsultti, muutosturvavalmentaja, SHL