EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatProsessihoitajia, Honkajoki Oy, kesätyö

Prosessihoitajia, Honkajoki Oy, kesätyö

Muu teollisuusPirkanmaa, Satakunta, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Merikarvia, Pori, SiikainenHakuaika päättyy: 25.2.2024Palkkaus: SEL TESTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Etsimme kesätyöhön PROSESSIHOITAJIA Honkajoki Oy:lle

Haemme tiimiimme kesätyöntekijöitä kesäkaudelle 2024. Toivomme, että sinulla on vuorotyövalmiutta, sillä työ on (12h) vuorotyötä. Työssä on tärkeää, että on ymmärrystä ympäristöasioista ja toimit vastuullisesti sekä tarkasti. Jotta työskentely sujuu saumattomasti, on oltava yhteistyökykyinen, asenteeltaan reipas sekä omatoiminen tekijä. Lisäksi on tärkeää olla oppimiskykyinen.

Tarjoamme Honkajoki Oy:llä Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä ammattitaitoisen henkilöstön ympärillesi kasvavassa yrityksessämme.

Mikäli koet olevasi henkilö, jota etsimme tiimiimme, laita hakemuksesi Go On sivujen linkin kautta.

Muista liittää mukaan CV:si!

Haethan tehtävään viimeistään 25.2. mennessä.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Go On Porin kanssa.

Lisätietoja tehtävään liittyen arkisin klo: 9-16 välillä.

Go On Pori   p. 044 980 2826, Minttu Porri p. 044 980 2042

 

Honkajoki Oy on Suomen johtava eläinperäisten sivutuotteiden käsittelijä ja jalostaja. Suomessa muodostuu vuosittain arviolta noin 260 000 tonnia eläinperäisiä sivutuotteita. Tästä lähes 80 % käsitellään Honkajoki Oy:n laitoksissa Suomen ja EU:n lakien edellyttämällä tavalla teollisuudessa hyödynnettäviksi tuotteiksi.

Valmistamme lihatuotannon yhteydessä syntyneistä sivutuotteista korkealaatuisia, puhtaita ja turvallisia tuotteita eri teollisuudenaloilla työskenteleville asiakkaillemme. Samalla annamme ravintoketjusta lähtöisin oleville aineksille uuden elämän hyödykkeinä, joita voidaan käyttää uusina raaka-aineina esimerkiksi eläinten ruoissa, lannoitteissa ja biopolttoaineissa.

Honkajoki Oy on perustettu vuonna 1967 ja Honkajoki-konsernissa työskentelee yli sata alansa ammattilaista.

Rekrytoinnista vastaa

Minttu Porri

yrittäjä, muutosturvavalmentaja, SHL