EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatPROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, Project Business Oy Finland

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, Project Business Oy Finland

Toimisto ja hallintoEtelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-SuomiHakuaika päättyy: 21.4.2024Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Tule Project Business Oy Finlandille johtamaan liiketoiminnan muutosprojekteja ja vakuuta asiantuntemuksellasi tietojärjestelmien ja liiketoimintaprosessien ajanmukaistamisessa!

 

Project Business Oy Finland (PBF) on lappeenrantalainen yritys, joka suunnittelee sekä toteuttaa projekteja ja jatkuvia kehityspalveluita asiakkailleen ympäri Suomen. Viime aikoina PBF:llä on ollut asiakasprojekteja myös Ruotsissa. Yrityksen vahvuutena on energiatoimialan eri liiketoiminta-alueiden, liiketoimintaprosessien ja digitaalisen tiedonhallinnan erikoisosaaminen.

Yrityksen palvelut tukevat asiakkaita esim. liiketoimintajärjestelyissä, toimintojen ulkoistuksissa, ICT-ratkaisujen suunnittelussa ja käyttöönotossa sekä digitaalisen tiedon hyödyntämisessä. Palvelut kattavat koko kehittämisen elinkaaren eli asiakastarve- ja esiselvityksistä sekä toteutettavuusanalyyseistä aina ratkaisusuunnitteluun ja projektinjohtoon asti.

PBF:n projektitiimillä on yhteensä yli 100 vuoden kokemus projekteista liittyen liiketoiminnan muutostilanteisiin ja tietojärjestelmien ajanmukaistamiseen. Kiitos asiakkaiden ja kokeneen projektitiimin yrityksellä on viimeiset 10 vuotta ollut korkein AAA-luottoluokitus. Voit lukea lisää osoitteesta https://www.pbf.fi

 

Etsimme Project Business Oy Finlandille PROJEKTIPÄÄLLIKÖÄ energia-alan kehittämis- Ja muutosprojekteihin vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi, jolloin valittu henkilö työllistyy suoraan PBF:n palvelukseen.

Projektipäällikkö vastaa projektista suoraan tilaajan projektinomistajalle. Hän toimii tilaajan ja järjestelmätoimittajien sekä palvelutuottajien välissä. Projektipäällikön vastuutehtäviin kuuluvat sekä projektijohto että asiantuntijatehtävät tilaajan projektitiimin osana.

PBF:n pääkonttori sijaitsee Lappeenrannassa, mutta työtä voi tehdä etäyhteyksin missä päin Suomea tahansa. Työ sisältää asiakaskäyntejä eri kohteissa.

 

Tarjoamme sinulle:

– vastuullisen projektityön kehittyvällä energia-alalla

– näköalapaikan asiakkaidemme muutosjohtamisen ja oman ammatillisen osaamisen kehittämiseksi

– osaamisen mukaisen reilun palkkauksen

– asiantuntevan työyhteisön tuen

– hyvät työsuhde-edut mm. laaja työterveyshuolto, kuntosali- ja hierontapalvelut

– työn vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä

 

Toivomme sinulta:

– toimialakokemusta energia- tai ICT-alalta

– projektityön kokemusta

– hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja sekä halua toimia osana tiimiä

– matkustusvalmiutta, pääosin kotimaassa ja satunnaisesti ulkomaille

– hyvää suomen ja englannin kielitaitoa, muu kielitaito on eduksi

– ymmärrystä digitalisaation merkityksestä

 

 

Hakuprosessi:

Oletko etsimämme projektipäällikkö kehittyvälle energia-alalle? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen hakulinkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä haastattelut jo hakuaikana. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja:

Go On Etelä-Karjala

Maarit Myllys-Kinnunen

HR-asiantuntija, suorahakukonsultti

maarit.myllys-kinnunen@go-on.fi

+358 40 571 2657

 

Palkka

Kerro rohkeasti palkkatoiveesi!

Rekrytoinnista vastaa

Maarit Myllys-Kinnunen

HR-asiantuntija, suorahakukonsultti