Projektipäällikkö

Muu teollisuusVarsinais-Suomi, TurkuHakuaika päättyy: 31.7.2024Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme projektipäällikkö?

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen uransa alkuvaiheessa olevaa innokasta ja kunnianhimoista PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ.

Toimit yhteistyössä kansainvälisen myyntiorganisaation kanssa omalla vastuumarkkina-alueellasi. Tehtäviisi kuuluvat tarjousten tekeminen, tilauserittelyn laatiminen yhteistyössä myyjän ja loppuasiakkaan kanssa sekä valmiiden tuotteiden luovuttaminen asiakkaalle. Lisäksi vastaat asiakasvierailuiden koordinoinnista ja isännöinnistä ja osallistut oman markkina-alueesi messu- ja asiakastapahtumiin yhdessä muun myyntiorganisaation kanssa.

Vedät oman vastuumarkkina-alueesi tilausprojekteja yhdessä muun tiimin jäsenten kanssa ja vastaat siitä, että tilausprojektin valmistelu pysyy aikataulussa ja valmistelevan osaston tehtävät on koordinoitu. Vastaat tilauskohtaisen tuote-erittelyn teknisestä oikeellisuudesta sekä tilaukseen liittyvien tietojen jakamisesta ja koordinoinnista yrityksen eri osastojen kesken. Tilausten teknisten muutosten hallinnointi kuuluu myös tehtäviisi. Näiden lisäksi vastaat myyntisuunnitelman ja tilauskannan ylläpitämisestä. 

Mikäli sinulta löytyy edellä kuvatun mukaista osaamista tai osaamista joistain osa-alueista, laita rohkeasti hakemusta tulemaan, sillä sinä voit olla juuri etsimämme henkilö!

Mitä toivomme sinulta

  • Tehtävään soveltuva tekninen ja/tai kaupallinen koulutus
  • Kokemus teknisen alan kaupallisesta työstä katsotaan eduksi
  • Toimintaotteeltasi olet tarkka, oma-aloitteinen, järjestelmällinen, aktiivinen ja asiakaslähtöinen
  • Olet teknisesti suuntautunut ja hoidat työsi positiivisella otteella ja hyvässä yhteistyössä
  • Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja suomen kielellä ja muun kielitaidon osalta sujuvaa englannin osaamista, muu kielitaito luetaan eduksesi, ruotsin kielen osaaminen on iso plussa.  

Mitä tarjoamme sinulle

  • Monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän
  • Työympäristön, jossa pääset kehittämään itseäsi ja oppimaan uutta
  • Laajan perehdytyksen työhön sekä olemassa olevan tiimin tuen
  • Kattavat työterveyspalvelut sekä liikuntaedun

 

Hakuprosessi:

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa. Hakemukset pyydetään jättämään palkkatoiveineen järjestelmämme kautta viimeistään 31.7.2024 mennessä, liitäthän mukaan myös CV:n. 

Suorarekrytoinnista vastaa Go On Turku. Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta https://go-on.fi/tyopaikat/  ja kerro osaamisestasi sekä taustoistasi.

Rekrytoinnista vastaa:

Go On Turku 

Kirsi Leino

Yrittäjä ja yksikönjohtaja

kirsi.leino@go-on.fi

+358 40 7353 975

 

Rekrytoinnista vastaa

Kirsi Leino

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL, suorahakukonsultti