EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatPikkolo ,Santa’s Igloos Arctic Circle

Pikkolo ,Santa’s Igloos Arctic Circle

Hotelli- ja ravintola-alaLappi, RovaniemiHakuaika päättyy: 4.8.2024Palkkaus: MaRaVa TESTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme PIKKOLO?

Rovaniemi on yhdistelmä vilkasta lappilaista kaupunkikulttuuria sekä henkeäsalpaavan kaunista luontoa. Nähtävyyksien, kokemusten ja elämysten laskemiseen eivät yhden käden sormet riitä. Santa’s Hotelsin Iglut sijaitsevat Rovaniemellä Napapiirillä Pajakylän palveluiden ja pohjoisen luonnon välittömässä läheisyydessä.

Etsimme Santa’s Igloos Arctic Circleen pikkoloa kokoaikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen talvisesonkiin 2024–2025!

Pikkolona roolisi on äärimmäisen tärkeä osa hotellin vierailun sujuvuudelle: Työssäsi vastaat asiakkaiden kuljetuksista lentokentälle sekä igluhotellin alueella, huolehdit asiakkaiden viihtyvyydestä, autat asiakasta matkalaukkujen kanssa sekä huolehdit siitä, että asiakas tuntee olonsa tärkeäksi ja huomioiduksi. Toimit työssäsi vastaanottovirkailijan oikeana kätenä ja tarvittaessa tarjoilet asiakkaalle vaikkapa kuumat juomat pöytään pakkaspäivän lämmikkeeksi. Tavoitteesi työssäsi on, että asiakas tuntee olonsa tärkeäksi ja huomoiduksi hotellin asiakkaana. Vastuullisessa roolissa langat pysyvät käsissäsi kiireenkin keskellä. Tämä tärkeä rooli on erinomainen matkailualaa opiskelleelle / opiskelevalle tai jo alan kokemusta omaavalle – tehtävässä saat erinomaisen kokonaiskuvan hotellin toiminnasta ja pääset tekemään hyvin monipuolisia tehtäviä kansainvälisessä ja laadukkaassa työympäristössä

Työ alkaa sopimuksen mukaan, loka-marraskuun aikana kattavalla perehdytyksellä ennen huippusesongin alkua. Työ on 2-vuorotyötä arkisin ja viikonloppuisin. Työsuhteen ehdoissa noudatamme matkailu-, ravitsemus- ja vapaa-ajanpalveluiden työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Majoitus järjestyy tarvittaessa kohtuullista vuokraa vastaan – oman auton käyttömahdollisuus on etusi, ja helpottaa työmatkojen taittamista. 

Tarjoamme sinulle:

 • Uniikin työskentelymiljöön ylellisten iglujen parista
 • Hotellin vastuulliset ja monipuoliset työtehtävät
 • Hyvän perehdytyksen työtehtäviin ja osaavan tiimin ympärillesi
 • Upean mahdollisuuden päästä oppimaan alasta monipuolisesti
 • Työympäristön, jossa sinä olet tärkeä ja arvokas juuri sellaisena, kuin sinä olet
 • Jaetun majoituksen kohtuullista vuokraa vastaan
 • Go Onin tuen henkilöstöasioissa työsuhteesi ajan

Toivomme sinulta:

 • Aitoa halua palvella asiakkaat parhaalla mahdollisella tavalla vierailun alusta loppuun
 • Erinomasia asiakaspalvelutaitoja
 • Hyvää ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä
 • Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
 • B-ajokorttia ja kokemusta talviolosuhteissa ajamisesta
 • Sujuvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi

Hakuprosessi:

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmista työkokemuksistasi sekä koulutuksestasi / liitä CV hakemukseesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:
Go On Lappi
Saara Nordberg
+35840 656 2993
saara.nordberg@go-on.fi (arkisin klo 8–16)

SANTA’S IGLOOS ARCTIC CIRCLE

Santa’s Igloos Arctic Circle sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä Napapiirin Pajakylän palveluista, ja kuitenkin aivan pohjoisen luonnon helmassa. Igluhotelli Rovaniemellä lasikattoisine igluineen tarjoaa elämyksiä kaikkina vuodenaikoina. Arctic Eye-ravintola tarjoilee pohjoisen ja Lapin makuja kansainvälisellä tuulahduksella. Iglujen välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa ravintolassa on 120 asiakaspaikkaa. Aulan baarissa on mukava istua iltaa rentoutuen.

Rekrytoinnista vastaa

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö