EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatPerunanäytemäärittäjä Finnamyl Oy, Kokemäki

Perunanäytemäärittäjä Finnamyl Oy, Kokemäki

ElintarvikealaSatakunta, KokemäkiHakuaika päättyy: 1.6.2024Palkkaus: Elintarvikealan tesTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko Sinä etsimämme NÄYTEMÄÄRITTÄJÄ mukavaan perunajengiimme?

Haemme nyt tärkkelysperunan vastaanottoon Kokemäelle NÄYTEMÄÄRITTÄJIÄ määräaikaiseen työsuhteeseen.

Perunatärkkelyskampanja eli tehtaan tuotantokausi alkaa elokuun loppupuolella ja kestää noin 103 päivää eli joulukuun alkupäiville asti. Yhdessä vuorokaudessa tehtaan prosessin läpi kulkee miljoona kiloa tärkkelysperunaa ja syntyvät pääjakeet kuivataan ja myydään asiakkaalle. Prosessiin kuuluu monia erilaisia vaiheita ja kauden tuotantopäivät ovat toisinaan kiireisiä, sillä reilussa kolmessa kuukaudessa pitää tuottaa koko vuoden myynti.

Näytemäärityksessä työntekijä tekee tärkeää työtä määrittäessään viljelijän tehtaalle tuoman tärkkelysperunan tärkkelyspitoisuutta. Lisäksi he tiedottavat tuotannon työntekijöitä mahdollisista haasteista perunoiden sisään otosta tuotantoon. Kauden alussa sinut perehdytetään vastaanoton toimintaan ja tehtäviin näytemäärityksiin, käytettäviin ohjelmiin ja muihin alueen työtehtäviin. Työtä tehdään työparin kanssa katkeamattomassa 2-vuorotyössä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

 • oma-aloitteisuutta ja joustavuutta tiimi/yksilöpelaajana
 • huolellisuutta ja tarkkuutta
 • hyvää kykyä noudattaa sääntöjä ja ohjeita

Edellytämme sinulta, että

 • sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti
 • omaat perus atk-taidot

Aiempaa kokemusta vastaavasta työstä ei vaadita, sillä jokainen työntekijä perehdytetään huolellisesti työtehtävään.

Palkkaus SEL Tes, lähtöpalkka PR 3.

  Jätä hakemus Go On Porin nettisivujen kautta. Käsittelemme hakemuksia ja teemme videohaastatteluja jo hakuaikana.

  Rekrytointi tehdään yhteistyössä Henkilöstöpalvelu Go On Porin kanssa ja on vuokratyöpaikka.

  Kysy lisää työstä Go On Porin tiimiltä:044 980 2826 (ark. 9-16) tai pori@go-on.fi

  Finnamyl Oy on voimakkaasti kehittyvä ja kasvava suomalaisomisteinen kotimaista perunatärkkelystä ja kasviproteiinia valmistava ja markkinoiva yritys. Finnamyl on osa Chemigate konsernia ja Berner Groupia. Tästä vuodesta erityisen tekee myös se, että Finnamyl Oy on toistamiseen luomassa jotain sellaista, mikä on uutta myös maailmalla. Yhteistyössä eri yhtiöiden kanssa lähes kaikki on mahdollista ja Finnamylille tämä merkitsee pidempää tuotantokautta!

  Kokemäellä sijaitsevalla tehtaalla työskentelee 24 ammattilaista tuotannon ja myynnin eri tehtävissä. Finnamyl-konserniin kuuluu myös Lapualla sijaitseva perunatärkkelystehdas. Finnamyl Oy:n perunan käsittelytekniikka on kiertotaloutta parhaimmillaan, sillä kaikki tehtaalle tuleva peruna ja sen mukana tuleva maa-aines hyödynnetään ympäristön hyväksi: maa-aines ja liete menevät viherrakentamiseen tai maanparannukseen ja perunan kaikki jakeet hyödynnetään joko rehuna, elintarvikkeena tai lannoitteena. Prosessimme on rakennettu niin, että eri vaiheissa syntyvä lämpöenergia voidaan hyödyntää seuraavassa vaiheessa ja vielä tämänkin jälkeen hyödyntää prosessin pesuissa ennen puhdistamo käsittelyä.

  Rekrytoinnista vastaa

  Anne Koivu

  yksikönjohtaja / yrittäjä, suorahakukonsultti, muutosturvavalmentaja, SHL