EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatPalkanlaskija, vuorotteluvapaan sijaisuus

Palkanlaskija, vuorotteluvapaan sijaisuus

Toimisto ja hallintoLahtiHakuaika päättyy: 17.4.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko etsimämme vuorotteluvapaan sijainen?

  

Etsimme PALKANLASKIJAA vuorotteluvapaan sijaisuuteen Lahteen. Palkanlaskijana työtehtäväsi koostuvat monipuolisista palkanlaskennan tehtävistä, laskutuksesta sekä muista avustavista taloushallinnon työtehtävistä. Työssäsi tulet käsittelemään useiden eri toimialojen palkkoja, joten eri työehtosopimusten tuntemus on sinulle eduksi. Työllistämme vuosittain tuhansia työntekijöitä, joiden palkka-asiat hoidamme tarkasti ja vastuullisesti. 

 

Kyseessä on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus ajalle 7.6.2024-30.9.2024. Vuorotteluvapaalain mukaan sijaiseksi on palkattava henkilö

  • joka on työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista
  • jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana

Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:

  • Jos henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias
  • Jos henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi

Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä. Varmistathan sijaisuuskelpoisuutesi tarvittaessa TE-toimistostasi.

  

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta palkanlaskennan tehtävistä sekä tarkkuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

  

Tarjoamme sinulle:

  • kokoaikaisen työsuhteen joustavilla työajoilla
  • viihtyisät toimitilat aivan Lahden ydinkeskustassa sekä etätyömahdollisuuden
  • kattavan perehdytyksen sekä ammattitaitoisen palkanlaskentatiimimme tuen
  • osaamisesi mukaisen kuukausipalkan

  

Hakuprosessi:

Oletko sinä etsimämme vahvistus palkanlaskentatiimiimme? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisesta linkistä! Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. 

  

Rekrytoinnista vastaa:

Iida Makkonen

henkilöstöpäällikkö, Go On

iida.makkonen@go-on.fi

0400 180 952 (arkisin 8-16)

Rekrytoinnista vastaa

Iida Makkonen

henkilöstöpäällikkö