EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatOperaattori muoviteollisuuteen, Oulu

Operaattori muoviteollisuuteen, Oulu

Muu teollisuusOuluHakuaika päättyy: 14.4.2024Palkkaus: Muovi ja kemianteollisuuden TESTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko etsimämme muoviteollisuuden operaattori?

Työtehtäviisi kuuluu mm. muovilevyjen kovapinnoitus sekä automaattisella, että manuaalisella pinnoituslinjastolla sekä muovien jatkojalostaminen käyttäen/hyödyntäen eri muovausmenetelmiä ja teknologioita. Lisäksi työtehtävät ovat uusia teknologioita sisältäen muovituotteiden tuotekehitystä. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, ja ennen kaikkea motivoitunutta asennetta ja halua päästä oppimaan uutta. Työpaikka sijaitsee Ruskossa. 

Prosessitekniikan ja pintakäsittelyn opinnot/kokemus sekä muovien tuntemus katsotaan eduksesi. Pääset olemaan osana uusia tuotantomenetelmiä ja kehittämään itsesi alan huippuoperaattoriksi! Työaika on 37,5 tuntia viikossa. Työt sijoittuvat ma-ke välille 3-vuorossa päivittäisen työajan ollessa 12 ja puoli tuntia. Työsuhde on vakituiseen tähtäävä. 

Tarjoamme sinulle:

-Työpaikan kasvavassa ja kehittyvässä perheyrityksessä

-Mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi

-Säännöllisen vuorotyön, jossa on vapaat viikonloput

-Huippumodernin konekannan

Toivomme sinulta:

-Soveltuvaa teknistä koulutusta (perusteet hallussa)

-Kykyä sisäistää uusia asioita ja erityisesti halua oppia uutta

-Hyvää suomen kielen taitoa

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätätähän hakemuksen osoitteessa www.go-on.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti!

Palkka: Muovi ja kemianteollisuuden TES/kokemuksen mukaan

Rekrytoinnista vastaa:

Go On Oulu Asiakkuuspäällikkö

Salla Heikkilä

salla.heikkila@go-on.fi

+358 400 548811 (arkisin klo 8-16)

Asiakasyrityksemme muovimateriaalien ja muovin työstön ammattilainen, joka palvelee asiakkaitaan Suomessa sekä muualla Euroopassa. Yhtiö investoi säännöllisesti konekantaansa, tuo uutta teknologiaa ja automaatiota tuotantoonsa, sekä kehittää jatkuvasti henkilöstönsä osaamista ja hyvinvointia.

Rekrytoinnista vastaa

Salla Heikkilä

asiakkuuspäällikkö, suorahakukonsultti