EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatOpas, Kujalan Porotila, Kuusamo

Opas, Kujalan Porotila, Kuusamo

Hotelli- ja ravintola-alaKuusamoHakuaika päättyy: 29.7.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme opas?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme, Kujalan Porotilalle, oppaita upeisiin puitteisiin Kuusamoon tulevalle talvikaudelle!

Porotilan oppaana tulet pääsemään mukaan monipuoliseen ja elämykselliseen asiakaspalvelutyöhön. Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu ja oppaana toimiminen porotilan vieraille englannin ja suomen kielillä sekä porojen päivittäinen hoito, kuten ruokinta ja seuranta. Työssäsi opastat porotilan vieraita erilaisilla safareilla ja tilakierroksilla, missä jaetaan tietoa porojen elämästä ja porotilan historiasta. Pääset mukaan myös kouluttamaan poroja ja erilaisiin huoltotöihin tilalla. Arvostamme myös kokemusta vastaavista työtehtävistä tai porotaustaa, mutta emme edellytä sitä. Koulutamme kaikkiin työtehtäviin kauden alussa ja opit työssäsi kaiken, mitä sinun tulee tietää. Toimit osana isoa tiimiä, kokeneita oppaita ja poroihmisiä.

Toivomme sinulta aitoutta, vastuuntuntoisuutta sekä omatoimisuutta. Viihdyt hyvin ulkona ja rakastat eläimiä.

Edellytämme hakijalta suomen ja englannin kielen taitoa sekä B-ajokorttia. Porotausta katsotaan oppailla eduksi, mutta ilmankin pärjää, perehdytämme hyvin työtehtäviin. Tunnetko lisäksi Kuusamon luontoa tai muita ulkomaisia kieliä? Hyvä kunto, sosiaalinen luonne ja rakkaus eläimiin sekä ulkoiluun auttavat pitkälle tässä työssä. Eduksi katsotaan myös aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä sekä soveltuva koulutus.

Työt alkavat marraskuussa sopimuksen mukaan kestäen maaliskuulle 2025. Työsuhde on kokoaikainen, mutta mikäli mielessäsi on jokin muu, sinulle sopivampi tuntimäärä, voit kertoa sen hakemuksessasi! Avustamme majoituksen suhteen. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Työsuhteen ehdoissa noudatetaan ohjelmapalvelualan työehtosopimusta. 

Olisiko tämä paikka juuri sinulle?

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisen ulkoilmatyön vakavaraisessa yrityksessä
 • Kokoaikaisen, määräaikaisen työsuhteen
 • Hyvän perehdytyksen työtehtäviin sekä osaavan tiimin tuen
 • Kilpailukykyisen palkkauksen
 • Mahdollisuuden kehittää itseäsi ammatillisesti
 • Mahtavat työkaverit aina poroista ihmisiin

Toivomme sinulta:

 • Joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
 • Suomen ja englannin kielen taitoa
 • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja niin ihmisten kuin eläintenkin kanssa
 • Itsenäistä työotetta
 • B-ajokorttia

 

Lisätietoja tehtävistä antaa Go Onin Pauli Riepula, 0406116973 / pauli.riepula@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus sivujemme kautta osoitteessa www.go-on.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten varmista paikkasi ja jätä hakemus jo tänään! 

Kujalan Porotila on yksi Kuusamon vanhimpia ja suurimpia porotiloja, joka tarjoaa aitoja elämyksiä porojen kanssa vuoden ympäri. Myyntivalikoimaan kuuluvat korkealaatuiset porotuotteet, lihat, taljat, sarvet, tilan oman käsityöpajan töitä sekä taidetta. Porotilalla sijaitseva taidekahvila tarjoilee maukkaita kahvilatuotteita ja elämyksiä taiteen keskellä. Kujalan Porotila sijaitsee kivenheiton päässä Kuusamosta, porotilalta on upeat näkymät Nissinjärvelle! Lue lisää: https://www.kujalanporotila.com/

Rekrytoinnista vastaa

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö