EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatOpas, Arctic Snow Hotel, Rovaniemi

Opas, Arctic Snow Hotel, Rovaniemi

Muu toimialaLappi, RovaniemiHakuaika päättyy: 30.6.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme OPAS? 

Snowhotel Family on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli ravintoloineen tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Joulupukin pajakylässä sijaitseva Snowman World kutsuu koko perheen talviseen hauskanpitoon lumesta ja jäästä rakennetulle lumiselle leikkikentälle. Samalla alueella sijaitsee myös legendaarinen ravintola Santamus.  

Etsimme nyt kiireiseen talvisesonkiin 2024–2025 omatoimisia oppaita! Työtehtäviisi oppaana kuuluvat Arctic Snow Hotelin lumihotellialueen esittely asiakkaille, asiakkaiden opastaminen perinteisten saunojen ja lumisaunojen saloihin, saunatiloista huolehtiminen ja saunajuomien myynti, kuljettajana toimiminen sekä muita oppaan työtehtäviä asiakastilausten mukaan. Työssä vaaditaan täysi-ikäisyyttä, oma-aloitteista työotetta, englannin kielitaitoa sekä ajokorttia. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen matkailu- tai ravintola-alalta sekä oman auton käyttömahdollisuuden työmatkojen taittamiseen. 

Työt alkavat marraskuun aikana kestäen noin maaliskuun puoleen väliin. Työ on tarjolla kokoaikaisesti (120 h/3vkoa). Myös osa-aikainen työ oman käytettävyytesi mukaan on mahdollista! Työsuhteen ehdoissa noudatamme ohjelmapalvelualan työehtosopimusta, palkka sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille, majoitus Lehtojärveltä löytyy tarvittaessa!  

Tarjoamme sinulle: 

– Monipuolisen työn alansa arvostetussa työpaikassa 

– Hyvän perehdytyksen työtehtävään 

– Kilpailukykyisen palkkauksen 

– Go Onin tuen henkilöstöasioissa ja rahanarvoiset henkilöstöedut! 

Toivomme sinulta:  

– Ajokorttia 

– Hyviä asiakaspalvelutaitoja 

– Englannin kielen taitoa, työyhteisö ja asiakkaat ovat kansainvälisiä 

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. Vaikka talvisesonkiin onkin vielä aikaa, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä! 

Lisätietoja: 

Go On Lappi 

Saara Nordberg 

040 6562 993 

saara.nordberg@go-on.fi 

Snowhotel Family – Lapin halutuin matkailualan työpaikka! 

Snowhotel Familyn arvot ovat ammattiylpeys, arvostus, rehellisyys ja hauskanpito, joka tarkoittaa, että töissä saa olla hauskaa. Nämä arvot ovat pohja kaikelle tekemiselle päivittäin. Snowhotel Familyllä on tutkitusti tyytyväiset työntekijät – eikä suotta! Kiitosta työntekijöiltä on saatu mm. arvostavasta työilmapiiristä, avoimesta tunnelmasta, etenemismahdollisuuksista, palkkauksesta ja taidosta kuunnella työntekijöitä herkällä korvalla. Lue lisää: https://snowhotel.fi/ 

Rekrytoinnista vastaa

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö