EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatMyyntisihteeri, Kujalan Porotila, Kuusamo

Myyntisihteeri, Kujalan Porotila, Kuusamo

Hotelli- ja ravintola-alaKuusamoHakuaika päättyy: 29.7.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme myyntisihteeri?

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme, Kujalan Porotilalle, myyntisihteeriä upeisiin puitteisiin tulevalle talvikaudelle!

Myyntisihteerinä saat vastuullesi porotilan viestinnän. Käytännössä työtehtäviisi kuuluu sähköpostin hallinta, varauskalenteri, tiedotus, asiakaspalautteet, raportointi, verkkoalustojen seuraaminen ja toimistotyö. Lisäksi avustat tapahtumien järjestämisessä ja markkinoinnissa, tilamyymälässä ja kahvilassa asiakaspalvelutehtävissä sekä huolehdit asiakirjojen ylläpidosta.

Työtehtävässä menestyäksesi sinulla olisi hyvä olla oma-aloitteisuutta, suunnitelmallisuutta ja tarkkuutta. Olet kiinnostunut kehittymään työtehtävissäsi ja sinulla on luonteestasi myynnillinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on vahva englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen sekä hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot. Hallitset nykyaikaiset ICT-työvälineet, sosiaalisen median eri kanavat ja olet hyvä sisällöntuottaja. Tärkeintä on kuitenkin aitous, halu oppia ja kehittyä työssäsi sekä aktiivinen ote ja iloinen asenne.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus myynnistä ja markkinoinnista. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja käyttöösi nykyaikaiset työvälineet. Työskentelet porotilan toimistossa pääasiassa arkisin 8-16, mutta tarvittaessa olet tiimin vahvistuksena myös pyhinä.

Työn alkaa marraskuussa sopimuksen mukaan kestäen maaliskuulle 2025. Työsuhde on kokoaikainen, mutta mikäli mielessäsi on jokin muu, sinulle sopivampi tuntimäärä, voit kertoa sen hakemuksessasi! Avustamme majoituksen suhteen. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Työsuhteessa noudatetaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalveluiden työehtosopimusta.

Olisiko tämä paikka juuri sinulle?

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen työn alansa vakavaraisessa yrityksessä
  • Mahtavat työkaverit aina poroista ihmisiin
  • Ainutlaatuisen työympäristön Kuusamon kauneimmassa paikassa
  • Kokoaikaisen, määräaikaisen työsuhteen
  • Hyvän perehdytyksen työtehtäviin sekä osaavan tiimin tuen
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvät työsuhde-edut
  • Mahdollisuuden kehittää itseäsi ammatillisesti

Lisätietoja tehtävistä antaa Go Onin Pauli Riepula, 0406116973 / pauli.riepula@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä työhakemus sivujemme kautta osoitteessa www.go-on.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten varmista paikkasi ja jätä hakemus jo tänään! 

Kujalan Porotila on yksi Kuusamon vanhimpia ja suurimpia porotiloja, joka tarjoaa aitoja elämyksiä porojen kanssa vuoden ympäri. Myyntivalikoimaan kuuluvat korkealaatuiset porotuotteet, lihat, taljat, sarvet, tilan oman käsityöpajan töitä sekä taidetta. Porotilalla sijaitseva taidekahvila tarjoilee maukkaita kahvilatuotteita ja elämyksiä taiteen keskellä. Kujalan Porotila sijaitsee kivenheiton päässä Kuusamosta, porotilalta on upeat näkymät Nissinjärvelle! Lue lisää: https://www.kujalanporotila.com/

Rekrytoinnista vastaa

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö