EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatMyymäläsiivooja, N-Clean, Tornio

Myymäläsiivooja, N-Clean, Tornio

Kiinteistönhuolto, Siivous ja puhtaanapitoLappi, TornioHakuaika päättyy: 31.5.2024Palkkaus: TES, vähintään 11,73€/hTyösuhteen muoto: Vakituinen Osa-aikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme siivooja?

Etsimme asiakkaallemme N-Clean Oy:lle osa-aikaista myymäläsiivoojaa Tornion alueelle. Työtä on tarjolla maanantaista perjantaihin noin 2 tuntia päivässä, yhteensä noin 10 tuntia viikossa. Työ tehdään myymälöiden aukioloaikojen puitteissa (7-22) sinulle sopivaan ajankohtaan. Siivousta tehdään kahdessa eri myymälässä, joista toinen sijaitsee Tornion keskustassa ja toinen noin 1,5km päästä keskustasta. Mikäli et ole käytettävissä joka päivä maanantaista perjantaihin, mutta pystyisit työskentelemään useimpina arkipäivinä, ole rohkeasti yhteydessä ja keskustellaan lisää. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn oheen.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtäviisi, eli sinulla ei tarvitse vielä olla alan kokemusta, kunhan into ja kyky oppia uutta löytyy. Etsimällämme henkilöllä on reipas ja huolellinen työote, sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja sopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Tarjoamme sinulle:

– Kattavan perehdytyksen

– Mahdollisuuden työhön opiskelujen tai toisen osa-aikatyön lisäksi, sillä työvuorot ovat joustavat

– Mahdollisuuden tehdä lisätunteja tarvittaessa myös toisissa kohteissa!

– Jatkuvan tuen työsuhteesi ajan

Toivomme sinulta:

-Motivoitunutta työasennetta

-Luotettavuutta ja tarkkuutta

-Kykyä työskennellä itsenäisesti

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätätähän hakemuksen osoitteessa www.go-on.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti!

Palkkaus: TES, vähintään 11,73€/h

Rekrytoinnista vastaa:

Go On Tornio

Saara Nordberg

0406562992

saara.nordberg@go-on.fi

N-Clean on Suomessa ja Ruotsissa toimiva siivouspalveluyritys, joka tukee asiakasyritysten jokapäiväistä toimintaa puhtaampien ja raikkaampien toimitilojen muodossa. N-Cleanilla työntekijät ovat alansa ammattilaisia, jotka hoitavat tehtävänsä huolellisesti ja sitoutuneesti, palvelualttiilla ja iloisella otteella. N-Clean on työpaikka, jossa viihdytään ja tämä näkyy myös siivouksen tasossa ja lopputuloksessa.

Rekrytoinnista vastaa

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö