EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatMaanrakennustyöntekijä, Alakuijala Oy, Tornio

Maanrakennustyöntekijä, Alakuijala Oy, Tornio

Maa- ja vesirakennus sekä viheralaLappi, Kemi, Keminmaa, Tervola, TornioHakuaika päättyy: 1.7.2024Palkkaus: Osaamisen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Hoidamme monipuoliset maanrakennustyöt tehokkaasti ja luotettavasti yli 40 vuoden kokemuksella. Toimimme Torniosta käsin, mutta urakoimme koko Pohjois-Suomen alueella. Maakaapelityöt hoituvat niin kaupungissa kuin maaseudullakin myös haastavissa maasto-olosuhteissa. Saneeraamme myös ikääntyvää sähköverkkoa maahan, jotta se kestää paremmin Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Tarjoamme luotettavan suunnittelu- ja toteutuspalvelun, jossa teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa alusta loppuun. 

Haemme nyt maanrakennusalan asiakkaallemme, Alakuijala Oy:lle, Tornioon MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ kokoaikaisiin, määräaikaisiin työsuhteisiin. 

Toivomme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa, aiempaa kokemusta maanrakennusalan töistä ja työkoneista. Työtehtävät ovat pääsääntöisesti lapiointitehtäviä, mutta myös työkoneiden käyttötaito ja C-ajokortti katsotaan eduksi (mm. pyöräkone, trukki, kappaletavaranosturi). Kokemus työkoneista ei ole kuitenkaan edellytyksenä valinnalle. Voimassa oleva tieturvakortti, sähköturvallisuuskortti ja hätäensiapukortti katsotaan eduksi. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja työkonekokemuksestasi. 

Työt alkavat kesäkuussa ja kestävät loppusyksylle saakka. Mahdollisuus jatkoon on taas keväällä 2025. Palkkaus sopimuksen mukaan. Kerro hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Työsuhde on kokoaikainen. Työkohteita meillä on ympäri Pohjois-Suomea, joten hakijalta edellytetään valmiutta reissutöihin.

Toivomme sinulta

  • Matkustusvalmiutta
  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Itsenäistä työotetta ja valmiutta myös muihin maanrakennusalan tehtäviin

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen työtehtävän luotettavalla työnantajalla
  • Pitkän määräaikaisen työsuhteen talven alkuun saakka
  • Mahdollisuuden jatkaa hommia taas talvikauden jälkeen
  • Kannustavan palkkauksen
  • Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
  • Mukavan tiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen!

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti www.go-on.fi sivujen kautta! Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lapin Asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula 040 611 6973.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Rekrytoinnista vastaa

Pauli Riepula

asiakkuuspäällikkö