EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatLumiukko-maskotti, Snowman World, Rovaniemi

Lumiukko-maskotti, Snowman World, Rovaniemi

Muu toimialaLappi, RovaniemiHakuaika päättyy: 30.6.2024Palkkaus: Sopimuksen mukaanTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme LUMIUKKO-MASKOTTI? 

Snowhotel Family on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli ravintoloineen tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Joulupukin pajakylässä sijaitseva Snowman World kutsuu koko perheen talviseen hauskanpitoon lumesta ja jäästä rakennetulle lumiselle leikkikentälle. Samalla alueella sijaitsee myös legendaarinen ravintola Santamus.  

Snowman World on Joulupukin pajakylän hauskin leikkikenttä, jossa päivä kuluu vauhdikkaasti talvisten touhujen parissa. Alueelta löytyy mm. lumi- ja jääliukumäkiä, luistinrata, lumilabyrintti, lumiravintola ja jääbaari.  

Lumiukko-maskottina ilahdutat asiakkaita vauvasta vaariin leikkisällä läsnäolollasi. Tässä työssä kuuluu pitää hauskaa; lumiukkona olet aina valmiina tanssahtelemaan, hypähtämään pyllymäen vauhdin vietäväksi tai valokuvattavaksi asiakkaiden kanssa. Eloisana hahmona olet liikkuvaa sorttia ja olet valmiina moikkaamaan asiakkaita lumiukkomaailman eri pisteissä. Äänettömään viestintätyyliisi kuuluu reipas vilkuttelu etkä hätkähdä yllättäviä halauksiakaan, joita lumiukko varmasti saa vastaanottaa. Maskotin työ edellyttää aitoa halua viihdyttää lumiukkomaailman asiakaskuntaa. Koska työssä ollaan liikkeessä maskotin pukuun pukeutuneena, edellyttää työ myös hyvää fyysistä kuntoa.  

Työt alkavat marraskuun lopulta kestäen noin maaliskuun puoleen väliin. Työ on tarjolla kokoaikaisesti (120 h/3vkoa). Myös osa-aikainen työ oman käytettävyytesi mukaan on mahdollista! Työsuhteen ehdoissa noudatamme ohjelmapalvelualan työehtosopimusta, palkka sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille, majoitus Rovaniemeltä löytyy tarvittaessa!  

Tarjoamme sinulle: 

– Varmasti talven hauskimman työn! 

– Hyvän perehdytyksen työtehtävään 

– Kilpailukykyisen palkkauksen 

– Go Onin tuen henkilöstöasioissa ja rahanarvoiset henkilöstöedut! 

Toivomme sinulta:  

– Eloisaa luonnetta ja kykyä heittäytyä hauskanpitoon 

– Hyvää fyysistä kuntoa 

– Englannin kielen taitoa, työyhteisö ja asiakkaat ovat kansainvälisiä (vaikka Lumiukko ei toki osaa puhua) 

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja jätä meille hakemuksesi/CV:si linkin kautta. Vaikka talvisesonkiin onkin vielä aikaa, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikkoja täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä! 

Lisätietoja: 

Go On Lappi 

Saara Nordberg 

040 6562 993 

saara.nordberg@go-on.fi 

Snowhotel Family – Lapin halutuin matkailualan työpaikka! 

Snowhotel Familyn arvot ovat ammattiylpeys, arvostus, rehellisyys ja hauskanpito, joka tarkoittaa, että töissä saa olla hauskaa. Nämä arvot ovat pohja kaikelle tekemiselle päivittäin. Snowhotel Familyllä on tutkitusti tyytyväiset työntekijät – eikä suotta! Kiitosta työntekijöiltä on saatu mm. arvostavasta työilmapiiristä, avoimesta tunnelmasta, etenemismahdollisuuksista, palkkauksesta ja taidosta kuunnella työntekijöitä herkällä korvalla. Lue lisää: https://snowhotel.fi/ 

Rekrytoinnista vastaa

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö