EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatLeipomotyöntekijä Siiskoselle (kesätyö)

Leipomotyöntekijä Siiskoselle (kesätyö)

Hotelli- ja ravintola-alaEtelä-Savo, JuvaHakuaika päättyy: 3.3.2024Palkkaus: Leipomoalan tesTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Kotileipomo Siiskonen on perinteinen perheyritys, joka on perustettu 1964. Jokainen Kotileipomo Siiskosella paistettu leipä, pulla ja pasteija leivotaan ylpeydellä, jonka tuo vuosikymmenten aikana kertynyt osaaminen sekä kunnioitus omaa työtä ja kotimaisia raaka-aineita kohtaan. Punaisen piipun kievari on Kotileipomo Siiskosen leipomonmyymälä ja kahvila-ravintola Juvalla, n. 22 km Mikkelistä Kuopioon päin. Punaisen piipun kievarin kotoisassa ilmapiirissä nautit herkullisen lounaan, piristävät pullakahvit ja nappaat lämpimäiset mukaan tuliaisiksi.

Haemme asiakkaallemme Kotileipomo Siiskonen Oy:lle kahta leipomotyöntekijää Punaisen Piipun Kievarille Juvalle (kesätyö)

Työtehtäviisi kuuluu yleisiä leipomon työtehtäviä. Hakijoilta edellytämme hygieniapassia, oma-aloitteisuutta ja motivaatiota leipomotyötä kohtaan. Aikaisempi kokemus tai koulutus alalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämättömyys, sillä enemmän ratkaisee asenteesi ja halu oppia! 

Hakijoilla tulee olla oman auton käyttömahdollisuus, sillä julkisilla ei ole mahdollista kulkea kaikkiin työvuoroihin. Työvuoroja tehdään aikavälillä 6.30-13.30. 

Työt alkavat toukokuun aikana ja kestävät kesän 2024 loppuun. Työtunteja on tarjolla noin 90-112,5h/3 vkoa. Työsuhteessa noudatetaan Leipomoalan työehtosopimusta. 

Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antavat Go On Mikkelin Anna Orava puh. 044 585 9886 ja Tanja Liimatainen puh. 040 125 2556.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin jätäthän hakemuksesi pian ohessa olevan linkin kautta! Hakemuksia alamme käsitellä jo hakuaikana. 

Rekrytoinnista vastaa

Anna Orava

HR-päällikkö, SHL