EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKunnossapitoasentaja/Huoltohenkilö, Purso-Tools Oy

Kunnossapitoasentaja/Huoltohenkilö, Purso-Tools Oy

MetalliteollisuusSatakunta, PoriHakuaika päättyy: 30.6.2024Palkkaus: SopimuspalkkaTyösuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Etsimme HUOLTOHENKILÖÄ/ KUNNOSSAPITOASENTAJAA Purso-Tools Oy:lle Poriin

Työtehtäväsi koostuvat erilaisista huolto-, kunnossapito- ylläpitotehtävistä. Tehtävässä suoriutumiseen vaaditaan kokemusta työstökoneiden ohjauksesta sekä mekaanisesta että sähköisestä kunnossapidosta.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä mahdollisesti olisi jo kertynyt hieman työkokemusta kunnossapitoasentajan tehtävistä. Lisäksi toivomme, että omaat hyvät tietotekniset taidot sekä sinulla on sujuva suomen- ja englannin kielen hallinta.

Työssä on tärkeää, että on ymmärrystä työstökoneiden ongelmatilanteissa ja kykyä ongelmanratkaisuun. Sinulta löytyy hydrauliikka – ja pneumatiikkajärjestämien tuntemusta. Haluat kehittyä työssäsi ja osaat otttaa vastuuta työstäsi.

Sinulla on tukenasi Purso-Toolsin ammattilaiset. Työ on itsenäistä, ja edellyttää hyviä yhteistyötaitoja.

Työ on vuorotyötä ja tehdään arkisin maanantaista perjantaihin.

Rekrytointi tehdään yhteistyössä henkilöstöpalvelu Go On Porin kanssa ja työllistyt suoraan Purso-Tools Oyn kirjoille.

Laita hakemus Go On Porin sivujen kautta ja muista liittää mukaan CV:si sekä palkkatoive!

Lisätietoja tehtävään liittyen arkisin klo: 9-16 välillä.

Go On Pori   p. 045 7874 5188 Anne tai anne.koivu@go-on.fi

Tehtaan 100-vuotinen toiminnan historia jatkuu tänä päivänä modernina ja vakavaraisena. Yrityksellä on vahva osaaminen ja itsenäisen perheyrityksen joustavuus sekä palveluhalu. Yli 70 % tuotannostamme menee vientiin kansainvälisille laite- ja moottorivalmistajille. Parhaiten Purso-Tools Oy tunnetaan maailman johtavana raskaiden nokka-akselien valmistajana. Lisäksi yrityksellä on merkittävä asema raskaiden kiertokankien sekä muiden vaativien koneen osien valmistamisessa.

Purso-Tools tuottaa kustannustehokkaita ratkaisuja tukemaan asiakkaidensa ydinliiketoimintaa. Yrityksen kasvu pohjautuu nykyisten asiakkaidemme menestykseen, uusiin kansainvälisiin asiakkaisiin, asiakkaiden ulkoistushankkeisiin sekä yritys- ja liiketoimintaostoihin. Vuosittainen liikevaihtomme on noin 15 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on noin 80. Liiketoiminnasta suoran vientikaupan osuus on noin 70 %. Tuotantopaikkakuntamme on Pori, jossa sijaitsee myös yrityksen pääkonttori.

Rekrytoinnista vastaa

Anne Koivu

yksikönjohtaja / yrittäjä, suorahakukonsultti, muutosturvavalmentaja, SHL