EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKunnossapitoasentaja, Honkajoki Oy, kesätyö

Kunnossapitoasentaja, Honkajoki Oy, kesätyö

Muu teollisuusPirkanmaa, Satakunta, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Merikarvia, Pori, SiikainenHakuaika päättyy: 25.2.2024Palkkaus: SEL TESTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Etsimme kesätyöhön KUNNOSSAPITOASENTAJAA Honkajoki Oy:lle

Haemme tiimiimme kesätyöntekijää kaudelle 2024. Työtehtäväsi koostuvat erilaisista huolto-, kunnossapito- ja prosessin ylläpitotehtävistä. Tehtävässä suoriutumiseen vaaditaan kokemusta vastaavista tehtävistä, lisäksi kokemus sähkötöistä katsotaan eduksesi. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä mahdollisesti jo kertynyt hieman työkokemusta kunnossapitoasentajan tehtävistä. Lisäksi toivomme, että omaat hyvät tietotekniset taidot sekä sinulla on sujuva suomen- ja englannin kielen hallinta. Työssä on tärkeää, että on ymmärrystä ympäristöasioista ja toimit vastuullisesti sekä tarkasti. Jotta työskentely sujuu saumattomasti, on oltava yhteistyökykyinen, asenteeltaan reipas ja omatoiminen tekijä. Lisäksi on tärkeää olla oppimiskykyinen.

Kunnossapitoasentajan tehtävä on Honkajoki Oy:lle tärkeä ja sinut tullaan perehdyttämään hyvin työhön. Sinulla on tukenasi moniammatillinen tiimi. Työ on itsenäistä, ja edellyttää hyviä yhteistyötaitoja.

Työ on päivätyötä ja tehdään arkisin maanantaista perjantaihin.

Tarjoamme Honkajoki Oy:llä Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä ammattitaitoisen henkilöstön ympärillesi kasvavassa yrityksessämme.

Mikäli koet olevasi henkilö, jota etsimme tiimiimme, laita hakemuksesi Go On sivujen linkin kautta.

Muista liittää mukaan CV:si!

Haethan tehtävään viimeistään 25.2. mennessä.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Go On Pori kanssa.

Lisätietoja tehtävään liittyen arkisin klo: 9-16 välillä.

Go On Pori   p. 044 980 2826, Minttu Porri p. 044 980 2042

Honkajoki Oy on Suomen johtava eläinperäisten sivutuotteiden käsittelijä ja jalostaja. Suomessa muodostuu vuosittain arviolta noin 260 000 tonnia eläinperäisiä sivutuotteita. Tästä lähes 80 % käsitellään Honkajoki Oy:n laitoksissa Suomen ja EU:n lakien edellyttämällä tavalla teollisuudessa hyödynnettäviksi tuotteiksi.

Valmistamme lihatuotannon yhteydessä syntyneistä sivutuotteista korkealaatuisia, puhtaita ja turvallisia tuotteita eri teollisuudenaloilla työskenteleville asiakkaillemme. Samalla annamme ravintoketjusta lähtöisin oleville aineksille uuden elämän hyödykkeinä, joita voidaan käyttää uusina raaka-aineina esimerkiksi eläinten ruoissa, lannoitteissa ja biopolttoaineissa.

Honkajoki Oy on perustettu vuonna 1967 ja Honkajoki-konsernissa työskentelee yli sata alansa ammattilaista.

Rekrytoinnista vastaa

Minttu Porri

yrittäjä, muutosturvavalmentaja, SHL