EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKunnossapitoasentaja, Haapajärven Ha-Sa Oy

Kunnossapitoasentaja, Haapajärven Ha-Sa Oy

PuuteollisuusHaapajärvi, Kärsämäki, Nivala, Pyhäjärvi, ReisjärviHakuaika päättyy: 21.7.2024Palkkaus: Haapajärven Ha-Sa tes/ kokemusTyösuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Oletko sinä etsimämme KUNNOSSAPITOASENTAJA?

Haemme KUNNOSSAPITOASENTAJAA Haapajärven Ha-Sa Oy:lle pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Kunnossapitoasentajan työtehtäviin kuuluvat monipuoliset tuotannon koneiden ja laitteiden asennus-, korjaus- ja huoltotyöt. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa työkokemusta huolto- ja asennustöistä tai alan koulutusta, esim. kone- ja tuotantotekniikka. Etsimme hyvät tiimitaidot omaavaa, motivoitunutta tekijää, joka näkee ongelmanratkaisutilanteet mukavina haasteina eikä hätkähdä hektisissäkään tilanteissa.

Tulet työskentelemään Ha-San Veistämöllä, joka on pienpuun sahaukseen erikoistunut yksikkö. Työ on 3-vuorotyötä ja työt alkavat heinä-elokuussa 2024/ sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle:
– mielenkiintoisen työnkuvan 
– pidempiaikaisen työsuhteen
– kannustavan palkkauksen
– kattavan perehdytyksen työtehtäviisi
– mukavan työyhteisön tuen

Toivomme sinulta:
– aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
– huolellista, tarkkaa ja itsenäistä työotetta
– hyvää fyysistä kuntoa

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi hakulinkin kautta 21.7.2024 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä haastattelut jo hakuaikana. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytoinnista vastaa:
Go On Ylivieska
Elisa Pökkylä
HR-asiantuntija, Suorahakukonsultti
elisa.pokkyla@go-on.fi
+358 40 355 6085

HASAn kotipaikkakunnalla Haapajärvellä on pitkät teolliset perinteet. Puuta Haapajärvellä on sahattu jo yli 80 vuotta. Haapajärvellä sijaitsee HASAn järeän puun sahaukseen erikoistunut yksikkö sekä pienpuun sahaukseen tarkoitettu veistämö. Runsaat ja hyvin hoidetut puuvarat sekä keskeinen sijainti lähellä tie- ja merireittejä ovat luoneet hyvät edellytykset menestyvälle sahaustoiminnalle. Nykyaikaiseen sahausteknologiaan kuuluva jatkuva laadunvalvonta sekä automaattinen kameralajittelu varmistavat, että asiakkaat saavat aina tilausten mukaisia tuotteita. Saha tuottaa korkeatasoisia tuotteita moniin eri teollisuuden ja rakentamisen käyttötarkoituksiin.

Rekrytoinnista vastaa

Elisa Pökkylä

HR-asiantuntija, suorahakukonsultti