EtusivuTyönhakijalleAvoimet työpaikatKondiittori Rami Visulahteen (kesätyö)

Kondiittori Rami Visulahteen (kesätyö)

Hotelli- ja ravintola-alaEtelä-Savo, MikkeliHakuaika päättyy: 14.4.2024Palkkaus: MaRaVa tesTyösuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen
Hae työpaikkaa

Tietoa tehtävästä

Ramin konditoria on perheyritys kolmannessa polvessa. Ramin Konditoria on perustettu vuonna 1997, mutta perheen leipomotarina alkaa jo pohjanmaalta 1950 perustetusta Liedeksen leipomosta. Ramin löydät Mikkelistä, Kouvolasta ja Kuopiosta.

Ramin Konditorialla on Mikkelin Visulahdessa 5-tien varrella Suomen herkullisin taukopaikka!

Haemme asiakkaallemme Ramin Konditoria Kahvila Oy:lle reipasta kondiittoria kesätyöhön Mikkeliin.

Kondiittorina työhösi kuuluu kakkupohjien, pikkuleipien ja levoinnaisten valmistaminen sekä niiden koristelu. Hakijoilta edellytämme positiivista asennetta työntekoon, tiimityöskentelytaitoja, paineensietokykyä ja hygieniapassia. Eduksi katsotaan alan koulutus tai työkokemus. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis ammattilainen, sillä enemmän ratkaisee asenteesi ja halu oppia!

Tarjoamme sinulle kivan työn modernissa leipomo-konditoriassa ja pääsyn osaksi ammattimaista ja huippua työporukkaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-kesäkuussa ja kestävät kesän 2024 loppuun. Työt alkaa aamuisin klo 6.00, eli kyseessä ei ole yötyö.

Lisätietoa tehtävistä antavat Go On Mikkelin Tanja Liimatainen puh. 040 125 2556 ja Taru Ursin puh. 040 758 3487.

Jos koet olevasi etsimämme reipas ja oma-aloitteinen tekijä, niin jätäthän hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta!  

Rekrytoinnista vastaa

Tanja Liimatainen

HR-koordinaattori